AcasăJUSTIȚIEINCREDIBIL! Guvernul Orban, avocatul pedofililor! Ce a făcut PNL intrece orice imaginație,...

INCREDIBIL! Guvernul Orban, avocatul pedofililor! Ce a făcut PNL intrece orice imaginație, nimeni nu se aștepta la asta!

Executivul a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu legea care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor.

Actul normativ, adoptat decizional de către Camera Deputaților pe 30 iunie, introduce și prevederea potrivit căreia violul și actul sexual cu un minor sunt infracțiuni pentru care prescripția nu înlătură răspunderea penală.

Guvernul argumentează că reglementarea încalcă Legea fundamentală deoarece „instituie un tratament discriminatoriu între persoanele care au comis infracţiuni de o gravitate similară, în sensul în care nu pot fi identificate raţiuni obiective pentru alegerea acelor infracţiuni care urmează a fi imprescriptibile”.

Despre acest lucru, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a afirmat că Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor şi prădătorilor sexuali din cauza faptul că Executivul a atacat la Curtea Constituţională „legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare”.

Potrivit deputatului Alfred Simonis, Guvernul nu a dublat alocaţiile pentru copii dar în schimb, „îi apără cu înverşunare pe cei care distrug vieţi de copii”.

„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor”

„Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor şi prădătorilor sexuali! Guvernul Orban moare de grija tuturor acestor nenorociţi! Pe care îi consideră discriminaţi! De asta a contestat la CCR legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare! Abominabil! Alocaţiile copiilor nu le-a dublat, dar îi apără cu înverşunare pe cei care distrug vieţi de copii. Pentru Orban şi gaşca sa din Guvern nu contează viitorul României. Contează doar ca pedofilii să nu fie discriminaţi!”, a scris Alfred Simonis luni pe Facebook.

„La fel cum, în viziunea Guvernului PNL, hoţii nu trebuie discriminaţi! Cei care fură cu zece mâini din banul public cu achiziţii, cei care violează, toţi şi-au găsit un zid de protecţie în guvernarea PNL!”, a conchis Simonis.

Executivul a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu legea care majorează pedepsele pentru agresiunile sexuale împotriva minorilor.

Actul normativ, adoptat decizional de către Camera Deputaţilor pe 30 iunie, introduce şi prevederea potrivit căreia violul şi actul sexual cu un minor sunt infracţiuni pentru care prescripţia nu înlătură răspunderea penală.

Guvernul argumentează că reglementarea încalcă Legea fundamentală deoarece „instituie un tratament discriminatoriu între persoanele care au comis infracţiuni de o gravitate similară, în sensul în care nu pot fi identificate raţiuni obiective pentru alegerea acelor infracţiuni care urmează a fi imprescriptibile”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
549 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce vrei de la niste criminali care au tras cu tunul in strabunicii bunicilor nostri ,de la niste lepre galbene ,de la niste hoti care au furat de la bolnavi ,de la ajutoarele trimise in REP Moldova Din alocatiile copiilor si pensiile bunicilor nostriCare s au imbogati in vreme de pandemie pe spinarea noastra

  2. PNLeprele au stapani, stapanii populari europeni, aceștia mare parte sunt pedofili, cam unde credeți ca isi satisfac poftele animalice? In tari sărace, precum este si România. De exemplu in Suedia se cere legalizarea pedofiliei, sau mai bine spus scoaterea ei de sub legea penală. De ce nu si in România? Ca doar suntem o țara de slugi. Acum si slugi ce trebuie sa ne dam copii sa ii futa Occidentul, fara sa fie pedepsit vreun occidental, doar suntem o țara ca afara

  3. La 22:25 , 23:55 si 23: 56 , m-am alintat in oglinda cu apelative dragalase din repertoriul boschetarilor poponauti din tufisurile garii Tiraspol , imi da incredere si-mi ridica moralul . Tocmai a aparut meletia garii , iar ma baga sub masa la sectie sa le interpretez kazaciokuri molto-vivacce la cavalele zbarlite cu gusa , mare minune sa nu ma puna sa behai in pozitia capra si sa-mi sparga si rozeta flecaita , n-am la mine nici borcanul salvator cu alifie de tanc ……

  4. Iar am vise umede , ma excit in vis , a inceput sa ma furnice botoxul si hemoroizii defileaza nervosi asteptand sa fie gadilati ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger