AcasăJUSTIȚIEINCREDIBIL! Cum a fost "trădat" Paul de România de masca anti-Covid. Francezii...

INCREDIBIL! Cum a fost „trădat” Paul de România de masca anti-Covid. Francezii l-au prins ca-n filmele cu Louis de Funes

Prinţul Paul de România a fost prins, zilele trecut, la Paris, după ce, în urmă cu 1 an şi jumătate, fusese condamnat definitiv la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale a fermei Băneasa și a Pădurii Snagov.

Dar amuzant este modul în care poliţiştii francezi l-au depistat şi l-au reţinut pe inculpat.

Ciudat că purta masca anti-Covid întruna

El a fost depistat de polițiștii francezi după ce a mers timp de o lună la o cafenea din Arondismentul 9 din capitala franceză și s-a dat de gol pentru că purta mască în permanență, în condițiile în care măsura de protecție anti-Covid nu mai este obligatorie în Franța.

O persoană ar fi sunat la poliție și ar fi spus că i se pare suspect comportamentul clientului din cafenea. Poliţiştii au acţionat imediat, iar pe data de 27 iunie l-au și reținut la ieșirea din localul respectiv.

Aşteaptă decizia de extrădare

Ca urmare a activităților de cooperare între Poliția română și cea franceză, Prințul Paul al României a fost depistat și retinut la Paris. În continuare se defășoară acte procedurale în vederea aducerii acestuia în țară”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode.

Paul al României își așteaptă decizia de extrădare în arest după o decizie a Curții de Apel din Paris. Procedura va dura aproximativ 2 luni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.752 afisari

4 COMENTARII

  1. ALT BULANGIU,FARA URMASI,DAR MILOG SI RETARDAT.
    O SCARBA DE CARNE,OASE,VENE,SGARCIURI DE ORIGANE ANIMALIC.
    CA SI NEAMUL LUI, DE GOTI RATRDATI CU FUFE INGLIJESTI SI BALACITE.
    TOTI NISTE CURVARI CU AMANTE STRAINE,AU FURAT NEAMUL ROMANO-DAC
    HUO,JIGODIE CU DANTURA DE CAINE IN CUSCA.OARBA DUPA TINE,GOLANULE FARA PUTA.
    NEAMUL ROMANESC TE SCUIPA PANA IN VENA NEMTEASCA CRIMINALA.
    JAVRA, DA BANII INAPOI,DERBEDEULE ANALFABET

    • Bai comunistule dar frustrat mai esti . Ce pizzzda matii ti-o fi facut javra asta tie nu stiu , dar nici tu nu esti mai departe de cat acest gunoi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger