AcasăJUSTIȚIE„Împăratul” s-a întors în țară. Cel mai periculos infractor român, extrădat din...

„Împăratul” s-a întors în țară. Cel mai periculos infractor român, extrădat din Irlanda

„Împăratul” s-a întors în țară. Cel mai periculos infractor român, extrădat din Irlanda

„Împăratul” Ioan Anton, unul dintre cei mai periculoși infractori români, reținut acum doi ani în Irlanda, a fost extrădat.

În vârstă de 45 de ani, bărbatul originar din județul Neamț a fost reținut de polițiștii români, marți noapte, după ce a fost adus din Irlanda în țară, pe Aeroportul Otopeni.

Ioan Anton a ordonat uciderea unui conațional

Ioan Anton a fost arestat în 2020, fiind acuzat că a ordonat uciderea unui conațional, informează Știrile ProTV.

Aflat pe lista Most Wanted a Europol, Ioan Anton, supranumit și „Împăratul”, a fost dat în urmărire în 2014, când ar fi comandat și pus la punct uciderea în Irlanda a lui Virgil Bușă, tatăl lui Franco, fostul iubit al lui Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune.

L-a omorât în bătaie pe tatăl fostului iubit al fiicei lui Adi Minune

În aprilie 2014, Virgil Bușă a fost urmărit și bătut de subalternii „Împăratului” într-o reglare de conturi. Ulterior, Virgil Bușă a murit la spital din cauza rănilor suferite.

„În perioada lunii aprilie 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul, în calitate de lider, împreună cu alți cetățeni români au constituit un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspectați de comiterea de acte materiale ale infracțiunilor de șantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat, instigare la tâlhărie calificată”, se arată pe site-ul Poliției Române.

author avatar
Andreea Vlad
515 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger