AcasăJUSTIȚIEIată momentul în care Cătălin Cherecheș fuge din țară! Ce spune şoferul...

Iată momentul în care Cătălin Cherecheș fuge din țară! Ce spune şoferul care l-a dus pe edil din Baia Mare la Satu Mare (VIDEO)

Cătălin Cherecheş a reuşit să fugă din ţară, după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită. Primarul din Baia Mare s-a folosit de buletinul vărului său, cu care seamănă fizic.

Au apărut şi imagini cu taxiul care l-a scos din țară pe primarul fugar.

Cherecheş a apelat la doi taximetrişti

Cătălin Cherecheș s-a folosit de doi taximetriști pentru a fugi din țară. Primul şofer l-a transportat de la Baia Mare la Satu Mare și l-a lăsat într-o stație de taxi.

De aici a fost preluat de alt taximetrist și dus în Ungaria. Primarul condamnat s-ar putea duce în Germania, la mătușa la care a trimis banii sau la nepotul din Germania de a cărui identitate s-a folosit pentru a scăpa de poliţişti.

Șoferul care l-a transportat la Satu Mare rupe tăcerea

Șoferul care l-a transportat pe Cherecheș din municipiul Baia Mare în Satu Mare a declarat că-l cunoștea pe edil și că obișnuia să-i facă niște „comisioane”.

În Baia Mare a urcat în mașină, în fugă, mi-a scris pe parbriz Satu Mare. Avea o borsetă micuță, o geacă și un hanorac. Și avea gluga trasă pe cap, fiindcă ploua afară.

Am ajuns în municipiul Satu Mare, erau acolo niște taxiuri, vreo două, am oprit, s-a urcat într-un taxi și a plecat. Era un Duster vișiniu.

Nu l-a așteptat nimeni în mod special, a văzut taxiurile și mi-a făcut semn dintr-o dată să trag în stație. A fost ales la întâmplare”, a povestit șoferul pentru presa locală.

Şeful Poliţiei de Frontieră, demis?

Victor Ştefan Ivaşcu, şeful Poliţiei de Frontieră, ar urma să fie demis din funcţie după ce Cătălin Cherecheș a fugit din ţară pe la Vama Petea, folosind actele unei rude.

Ministrul de Interne va lua această decizie în cursul zilei de astăzi, spun surse apropiate Guvernului. Premierul a încuviințat această decizie.

author avatar
Andrei Ștefan
639 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu doar seful politiei de frontiera trebuie demis ci si lucratorul care l-a lasat, seful de tura, seful de punct de frontiera, seful operativ, seful si lectorii care le fac pregatire, responsabilul cu integritatea lucratorilor si ..se mai gasesc. Poate asa se asaneaza cloaca de la Politia de Frontiera.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri