AcasăJUSTIȚIEGuvernul hotărăşte, Curtea de Apel Cluj anulează! Restricţiile anti-Covid ba sunt valabile,...

Guvernul hotărăşte, Curtea de Apel Cluj anulează! Restricţiile anti-Covid ba sunt valabile, ba nu sunt!

judecator

Curtea de Apel Cluj a admis, marţi, o acţiune formulată de două persoane fizice care solicită anularea a trei hotărâri ale Guvernului României. Două dintre actele normative vizează prelungirea stării de alertă, iar a treia reglementează folosirea aşa-numitului certificat verde pentru unele activităţi.

Soluţia Curţii de Apel Cluj nu este definitivă, procesul urmând a fi tranşat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ce a decis completul de judecată?

Respinge excepţia tardivităţii modificării de acţiune. Respinge excepţia nulităţii cererii de chemare în judecată şi excepţia lipsei de interes a reclamanţilor în formularea acţiunii.

Admite în parte acțiunea formulată de reclamanţii K M K şi M G împotriva pârâţilor G R (guvernul României – n.r.) şi M A I. Anulează în întregime HG 826/5 august 2021, H G 932/9 septembrie 2021 şi HG 990/17 septembrie 2021.

Respinge capătul privind acordarea de daune morale. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei Curţii, azi 28.09.2021”, se arată în minuta instanței.

Ce prevăd toate aceste legi?

HG 990/17 septembrie 2021 este cea prin care s-a introdus certificatul verde COVID-19 în situația în care incidența cumulată a cazurilor trece de 3 dar nu depășește 6 la mie.

HG 826/5 august 2021 și HG 932/9 septembrie 2021 sunt ultimele două hotărâri de guvern prin care s-a prelungit starea de alertă și sunt stabilite scenariile în funcție de incidența cazurilor de COVID-19.

Dosarul a fost deschis în instanţă de către două persoane fizice, pârâţi fiind Guvernul României şi Direcţia Generală Juridică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

O soluţie definitivă în acest dosar va fi dată de judecătorii Curţii supreme.

author avatar
Andrei Ștefan
387 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai, in deja celebra democratie romaneasca e un balci de ne-descris, asa ca scapa cine poate, bai baieti, bai trantorilor, nu va mai dati asa de mult cu fundul de pereti, ca ramaneti lipiti de el !! 🙂 Bai, eplin de nazisti sub acoperire peste tot in toate structurile asa-zisului stat inexistent roman, asa ca aia e, totul e un imens butoi cu pulbere, acum sa vedem care va fi idiotul ala util no. 1 care il va si detona !! 🙂 Pariurile la negru, deci la negru, nu la alb 🙂 spun ceva de genul, ca va fi unul dintre ramolitii astia ametiti, care habar nu au pe ce lume traiesc, asa ca sigur vor ajunge cu pielea pe bat: Matu, Arahat, Bode, Orban, plus trompetele naziste care apar zilnic in presa mainstream nazista, care numai propaganda de kakat de 6 lei si 66 de bani livreaza, pentru cobaii aia cu creierul cat o nuca !! 🙂 Bai, asstia care alergati sa va vaxinati pe ultima suta de metrii, vedeti ca celebul virus chinezesc deja este in voi, asa ca tot o sa dati coltul, cand ai incredere maxima in diavol, si nu il Dumnezeu, inseemna ca a-ti pus-o, bai hamsterilor, baia astia care oricum a-ti fost si vti ramane toata viata numai si numai carne de tun, acum a-ti devenit si cobai experrimentali pe viata, adica durata voastra de viata a fost deja pre-stabilita intre urmatorii 3 si 10 ani, asa ca La Anul si La multi Ani, bai tampitilor, in Iad numai de distractii o sa aveti parte, bai handikapatilor din nastere !! Ha ha ha 🙂 Pazea, bai cobailor lui Matu din Cultul Covidian Matu, ca vine virusul chinezesc si va inhata !! Ha ha ha 🙂 Nazi Vaxin Macht Frei, pnetru voi, bai cobailor dusi cu pluta de Dambovita, rapid alinierea ca la auschwitz la doza 3 de vaxin in vene 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger