AcasăJUSTIȚIEDecizie-ŞOC a Justiţiei în dosarul celui supranumit Guru de la Brad! L-au...

Decizie-ŞOC a Justiţiei în dosarul celui supranumit Guru de la Brad! L-au lăsat liber pe yoghinul bănuit de şantaj, viol şi hărțuire sexuală

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Justiţia română îşi mai dă o dată în petec. Practic, l-au lăsat liber pe Guru de la Brad, un yoghin care îşi crease propria lume, unde, spun acuzatorii, ar fi şantajat, violat şi hărţuit sexual femeile. Pe scurt, nu l-au considerat pericol public.

Guru de la Brad, pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaș, cel care a fost arestat preventiv, a contestat arestul preventiv și s-a plâns de condițiile din detenție.

El a invocat probleme grave de sănătate care i-ar pune viaţa în pericol.

Instanţa i-a dat control judiciar

Bărbatul este cunoscut că „Adi de la Brad” și a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. Polițiștii îl bănuiesc pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Bărbatul de 59 de ani a cerut să fie judecat în stare de libertate. Tribunalul Hunedoara a decis să-i dea control judiciar. Liderul cominutăţii „Copiii Sorelui” a fost arestat preventiv săptămâna trecută.

Guru neagă acuzaţiile

Guru de la Brad a negat toate aceste acuzaţii. De asemenea, surse din anchetă spun că aceştia a trecut mai mulţi copii pe numele său, tocmai pentru a-i ţine legaţi de loc, într-un sat din Munţii Apuseni.

După Bivolaru, Ardelean Fărcaş, sau „Adi de la Brad”, e acuzat că a înşelat mii de oameni.

author avatar
Andrei Ștefan
327 afisari

2 COMENTARII

  1. La cati dăștepți sunt pe lumea asta…
    Numai cand te uiti la fata lui Adi, dai sa fugi ! Numai ” guru” nu -ti inspira !

  2. Se executa intocmai si la timp directivele doamnei procuror general.Pedofilii,violatoruii, trebuie mangaiati pe crestet si pe madular si pusi de urgenta pe liber. Ca sa mai ” procreeze ” in contiuare,sa creasca natalitatea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger