AcasăJUSTIȚIEGorghiu pune tunurile pe românii fugari. Cine fuge de lege, să plătească...

Gorghiu pune tunurile pe românii fugari. Cine fuge de lege, să plătească transportul!

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, transmite, sâmbătă, că la nivelul ministerului este în lucru un proiect de lege pentru a obliga infractorii să suporte costurile aducerii lor în România, în loc ca aceste cheltuieli să fie acoperite de stat.

An nou, obiceiuri vechi. Continuăm aducerea în țară a celor care încă mai cred că pot scăpa de executarea pedepsei în România.

Avem în lucru, la Ministerul Justiției, un proiect de lege prin care costurile aducerii în țară a fugarilor să fie suportate de aceștia. Nu de către stat. Depunem toate eforturile pentru a stopa fenomenul fugarilor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Sunt continuate investițiile în infrastructura sistemului penitenciar

Două penitenciare noi au intrat în 2023 în faza de execuție, și în multe altele au fost amenajate noi locuri de detenție.

Toate la standarde europene. Pentru ca nimeni să nu mai poată invoca aspectul condițiilor din penitenciare pentru a se sustrage de la executarea pedepsei în țară”, afirmă ministrul Justiției.

Gorghiu arată că în prima săptămână din an au fost aduși în România șase fugari.

author avatar
Mihail Ioan
248 afisari

5 COMENTARII

  1. Asta cred ca-i din capul lui Gorghiu , un fel de a te baga in seama sa stie lumea ca esti si tu acolo . asta rezolva mafia din justitie !

  2. Ofera camera single, 10 mp, baie, televizor, aer conditionat si pene de paun sa-si faca condamnatu’ aere.
    Un paradox: cand fura sute de meleoane nu au probleme de sanatate, dupa condamnare toti au.Nu suporta conditiile de detentie.Asa niciun condamnat nu ar mai trebui inchis.Care milionar „cinstit” suporta conditiile de detentie?
    Doar un sut de buzunare, acum cativa ani, a spus in fata instantei ca a furat pentru ca vine iarna si nu are unde sta.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri