AcasăJUSTIȚIEGiorgiana Hosu, la Parchetul General. S-a aflat la doar câteva zile de...

Giorgiana Hosu, la Parchetul General. S-a aflat la doar câteva zile de când nu mai conduce DIICOT-ul

Giorgiana Hosu, la Parchetul General. S-a aflat la doar câteva zile de când nu mai conduce DIICOT-ul

Giorgiana Hosu ajunge la Parchetul General.

La nici o săptămână după ce Klaus Iohannis a semnat decretul prin care s-a consemnat eliberarea Giorgianei Hosu din funcția de procuror-şef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pe fondul demisiei acesteia, s-a aflat că aceasta va lucra în cadrul Parchetului General.

Mai exact, la Serviciul de îndrumare şi control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Hosu formulase în acest sens o solicitare, care a fost analizată și aprobată în cadrul unei ședințe desfășurate marți la CSM.

Decizia

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât continuarea activităţii doamnei procuror HOSU ELENA – GEORGIANA în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, începând cu data de 26.09.2020, ca urmare a eliberării din funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, prin demisie, începând cu data de 25.09.2020”, se menționează în soluția comunicată public de CSM.

Vă amintim că Giorgiana Hosu a făcut un pas în lateral, renunțând la conducerea DIICOT-ului, după ce soțul său, Dan Hosu, fost polițist, a fost condamnat în primă instanță, la trei ani cu suspendare, în dosarul cunoscut drept ”Carpatica”. DETALII AICI.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger