AcasăJUSTIȚIEGheorghe Dincă şi-a aflat condamnarea. În total, sunt 108 ani de închisoare,...

Gheorghe Dincă şi-a aflat condamnarea. În total, sunt 108 ani de închisoare, dar a scăpat mai „ieftin”!

Gheorghe Dincă a fost condamnat, în primă instanță, de judecătorii Tribunalului Olt la pedeapsa maximă prevăzută în „dosarul Caracal”, dosar în care este acuzat de omor, trafic de persoane, viol și profanare de morminte, după dispariția adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

De asemenea, conform sentinței, Gheorghe Dincă este obligat la plata unor daune morale de peste 700.000 de euro către familiile celor două tinere.

30 ani închisoare pentru Dincă

Procesul în cazul Caracal s-a încheiat în prima instanță, la Tribunalul Olt, în luna iunie a acestui an, la trei ani de când adolescenta de 15 ani Alexandra Măceşanu a sunat la 112 anunțând că a fost răpită de pe stradă și cerând ajutor.

Gheorghe Dincă a fost judecat pentru răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu (15 ani) și Luizei Melencu (18 ani). El a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Tribunalul Olt a pronunțat sentința vineri: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă.Este maximul de pedeapsă pe care îl putea primi, având în vedere că a împlinit 69 de ani. În situații similare, Parchetul solicită instanței o condamnare pe viață, dar în acest caz legea penală nu permite asta din cauza vârstei înaintate a lui Dincă.

Decizia nu este definitivă, Dincă având posibilitatea de a face apel.

Cum au fost împărţite daunele:

  • 100.000 de euro cu titlu de daune morale către Georgeta Melencu, mama Luizei
  • 100.000 către altă parte din proces, anonimizată
  • 10.000 de euro către altă parte anonimizată de instanţă
  • 500.000 de euro cu titlu de daune morale către Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei.

În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, un bărbat de 48 de ani din Caracal, vecin cu Dincă, e acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

author avatar
Andrei Ștefan
401 afisari

8 COMENTARII

  1. EXISTA O MARE PROBABILITATE CA CELE DOUA SA FIE LA PRODUS IN ITALIA SI TURCIA
    ACEST SIFON VA AVEA PROTECTIE IN PENITENCIAR SI MASCHEAZA IN ACELASI TIMP RETEAUA DE PEDOFILIE LEGATA DE BAZA DE LA DEVESELU
    JALNICA OPERATIUNE DE CURATARE
    3 afisari

  2. De ce nu il torturati ? De ce nu ii bateti zi de zi pe condamnatii din penitenciare? Ah, am uitat. Nu aveti timp. Sunteti ocupati cu protestele pentru salarii, pentru blocarea aderarii TARII NOASTRE in Schengen.

  3. @ Poate că o apare Elodia, că și Dan Diaconescu e din Caracal, nu numai Marius Tucă, ?

  4. PAI COLABORATORUL LUI DINCA , CUMPANASU ALEXANDRU, CATI ANI DE PUSCARIE VA PRIMI….???

  5. A intrebat cineva ce informatii au SRI si DGIA, ca aveau mai multi agenti in zona decat interlopii din Caracal?

  6. O sa „se sinucida” ca Epstein facevdepresie …astia nu ajung sa vorbeasca niciodata.Ati descoperit 2cazuri din cateva sute de mii…unde sunt restul de copii furati????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger