AcasăJUSTIȚIEFrații Tate au schimbat strategia! Cum speră să iasă din închisoare

Frații Tate au schimbat strategia! Cum speră să iasă din închisoare

Frații Tate au scos asul din mânecă și fac o mutare de ultimă oră. Andrew a ajuns marți, 14 martie, singur în fața instanței. Judecătorii au decis ca acesta să rămână în arest.

Cei doi frații au schimbat strategia și își încearcă norocul pe rând în fața judecătorilor.

Andrew și Tristan Tate se prezintă pe rând în fața judecătorilor

Andrew Tate a fost singur în fața instanței pentru a cere înlocuirea arestului preventiv cu control judiciar pe cauţiune, dar magistrații au dat o sentință care nu este în favoarea sa.

Vineri, Andrew Tate a fost scos din Arestul Centrul şi dus la o clinică privată pentru o investigație medicală. Avocaţii lui spun însă că nu acesta este argumentul cu care încearcă să convingă instanța să dispună o măsură mai blândă.

Fratele său, Tristan Tate, și fosta polițistă Luana Radu vor ajunge miercuri, 15 martie, în faţa judecătorilor, iar joi, Georgianei Naghel.

Reamintim că fraţii Tate au fot reținuți pe 28 decembrie 2022. Ulterior, cei doi milionari britanici au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane și viol.

567 afisari

3 COMENTARII

  1. Dihaniile astea,sa iasa din puscarie,dupa fapta si rasplata.Ei traiesc cu speranta,ca baaa,la prostii astia de romani se dovadeste ca Romania ar fi raiul infactorilor de toate calibrele,asta este regula de baza.Asa o fi,dar exceptiile confirma regula,ca in cazul vostru. Asa ca spoor la gagici in continuare.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Lătrați despre prostul de Cherecheș ca să nu vorbiți despre vaccinuri!

1. Cătălin Cherecheș sau aventurile unui prost în care "Maramureșul etern" a investit câteva mandate (e primar din 2011) de prostie. E un prost...

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...