AcasăJUSTIȚIEFlorian Tudor, zis „Rechinul”, a dat în judecată statul mexican. Motivul este...

Florian Tudor, zis „Rechinul”, a dat în judecată statul mexican. Motivul este halucinant!

florian tudorFlorian Tudor, zis „Rechinul”, a dat în judecată statul mexican. Motivul este halucinant!

Florian Tudor zis „Rechinul”, care a fost unul dintre cei mai căutați români din străinătate, a dat în judecată statul mexican.

Bărbatul e supărat că primește prea puțină mâncare în închisoare, depunând o cerere în acest sens. Tudor vrea să primească mai multă hrană, deoarece are parte de o „dietă inadecvată şi raţie alimentară insuficientă” în închisoarea de maximă siguranţă din Altiplano, din Mexic, acolo unde este închis din luna mai a acestui an.

Judecătorul José Fernando García Quiroz a menţionat însă că alimentaţia necorespunzătoare şi raţia alimentară insuficientă pe care „Rechinul” le primeşte în arestul federal nu îl plasează într-o situaţie care să reclame o urgenţă extremă sau să îi pună în pericol demnitatea şi integritatea personală. Cu toate acestea, judecătorul mexican a ordonat să i se ofere deţinutului Florian Tudor „hrană adecvată şi suficientă”.

„Rechinul” va primit „hrană suficientă”

Judecătorul i-a acordat directorului închisorii un termen de 24 de ore pentru a se conforma ordinului. La rândul său, directorul închisorii de maximă siguranţă a informat judecătorul că ordinul a fost deja executat.

Tribunalul București a emis pe 23 martie un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Florian Tudor, pentru șantaj. Iar DIICOT, într-un referat întins pe 66 de pagini, îl acuza pe „Rechin” de constituirea unui grup infracțional organizat, instigare la tentativă de omor calificat și instigare la șantaj.

„Rechinul” Florian Tudor a fost arestat în luna mai de procurori ai Biroului Procurorului General, ca urmare a unei solicitări formulate de autorităţile române.

author avatar
Andreea Vlad
435 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai rechinule mare si bazat care tot a ajuns la prnaie, si tocmai in democratia originala din Mexic, vezi sa nu te muste de fund pe acolo alti rechinasi mai mici, colcaie cu din astia pe acolo, asa ca atentie marita bai rechinule, sa nu te mance piranhele en-satule pe acolo !! Ha ha ha 🙂 Bai, rechinule, esti prost de bubui, vezi ca e timpul sa te dai la fund, ca marele Chapo, ai vazut si tu cat de departe a ajuns si ala in viata, acum e intr-o vacanta prelungita pe viata in mareata USA, intr-una din cele mai bine pazite parnai din desert, asa e viata, ce stii tu, bai rechinule !! Ha ha ha 🙂 Bai, pana si coiotii rad de tine, acum o sa ramai de tot in kurul gol, bai nimikule !!

  2. Mare mirare daca nu o sa-l vedem liber la cat de avari sunt mafiotii din justitie ,a jefuit sute de milioane $,deci are material pentru jegurile care il ancheteaza !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger