AcasăJUSTIȚIEFiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. Era condamnat la trei ani...

Fiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. Era condamnat la trei ani și șapte luni de închisoare

sile camataruFiul lui Sile Cămătaru, prins în Italia. Era condamnat la trei ani și șapte luni de închisoare

Fiul interlopului bucureștean Sile Cămătaru, care era dat în urmărire internațională, a fost găsit în Italia.

Bărbatul ar fi plecat din țară anul trecut, după ce magistrații l-au condamnat la trei ani și șapte luni de închisoare.

Daniel Vasile Cămătaru a fugit din țară anul trecut

Daniel Vasile Cămătaru dispăruse din țară înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat pentru încălcarea ordinului de protecție.

„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a anunțat Poliția.

El a fost cercetat pentru că nu a respectat ordinul de protecție pe care îl avea față de o fostă iubită, după ce ar fi amenințat-o cu moartea.

A încălcat și mai multe articole din Codul Rutier, după ce ar fi condus fără permis, ar fi lovit un pieton pe trecere și ar fi fugit de la loc accidentului.

Autoritățile italiene vor începe procedurile de extrădare.

author avatar
Andreea Vlad
409 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce facea in Italia tinea lumanarea la curul lui Bica????sau schimb de experienta cu ea despre „cazarea” la Targsor a marmotei dinPlescoi???

    • A plecat inItalia ca au afaceri cu trafic de arme chiar cu un italian dinBologna???? Si cu niste elvetieni de laZurich???eu asa stiam…dar trebuie sa verificam nitelus

      • Adica italienii lui VilyUrsan de la LUKOIL care faceau afaceri la PrimariaCapitalei cu GhitaCocos,Udrea,PetrovQiombete si TERRAimobiliare…proprietati furate cu procuri false cu complicitatea lui PetrovQiombete primarul-minune dinBucuresti

  2. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger