AcasăJUSTIȚIEFinal de drum pentru Elena Udrea: ÎCCJ a decis dacă rămâne sau...

Final de drum pentru Elena Udrea: ÎCCJ a decis dacă rămâne sau dacă iese din închisoare!

Elena Udrea a obţinut o mare victorie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie!

Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins cererile depuse de Elena Udrea şi de Tudor Breazu de sesizare a Curţii Constituţionale, decizia instanţei nefiind definitivă.

De asemenea, magistraţii Înaltei Curţi au respins apelurile Elenei Udrea, Tudor Breazu şi Rudel Obreja împotriva respingerii contestației în anulare la hotărârea de condamnare din luna aprilie a acestui an.

Cererile lui Udrea, inadmisibile

Potrivit deciziei pronunțate vineri, s-au respins ca inadmisibile cererile de sesizare a Curţii Constituţionale a României cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 432 alin. (1) şi (4) din Codul de procedură penală, formulate de către Liberiu Tudor Breazu şi Elena Gabriela Udrea .

Instanța obligă contestatorii la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Această decizie este cu drept de recurs în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”

Condamnarea fostului ministru Elena Udrea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă după ce ICCJ a respins, în 7 aprilie, contestaţia în anulare depusă de aceasta.

În dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a depus o contestaţie prin care solicita anularea condamnării de 6 ani închisoare, avocaţii săi invocând decizia Curţii Constituţionale privind modalitatea nelegală de constituire a completurilor de cinci judecători de la Instanţa supremă.

author avatar
Andrei Ștefan
777 afisari

12 COMENTARII

  1. Dupa ce scoti degetul din fund chiar asa il bagi in nas? Ntz ntz ntz…ce obiceiuri proaste a invatat la bordel…pentru asta exista vibrator e mai bun decat degetul…au si cu aroma de capsuni

      • Cred ca minim25de deputati si senatori au facut la fel…deja stie care trage limbi in cur dupa miros…baga degetul si spune…asta a fost limba luiVozganian…ba nu eraOpreaIzmenaru…sauDragneaFlausatul

  2. Marlania nu rezovlva nimic.La ICCJ exista o „trupa ” de judecatorii mei,care si-au intepenit creierii in sintagma ” indmisibili „.Nu conteaza argumentele,dovezile,lnscrisurile si situatia de fapt si de drept,prevederile Legii de care fac abstractie sau de care habar nu au.Conteaza doar ” indicatiile ” si conceptiile lor anapoda rasucite din vrej.Pronunta Hotarari cae se contrazic intre ele pe spete identice.Vai de Justitea si de dovleacul lor,ca cap de unde ?

    • Tupeu maxim să vorbești de „mârlănie” referitor la amanta mârlanului suprem băsău-petrov! Bă, chiar ești nesimțit !

    • E tare asta „ca cap „, dar pe fond ai dreptate. Pocnitoare nu iese la lumina pana nu „canta” unde este cașcavalul și pana nu da cât I se cere din cașcaval. Nu a înțeles ca șeful ei, Bashescu nu poate să-i asigure protecție intrucat, cu sila, amerlocii abia i-o asigura lui pentru măgăriile făcute pentru ei cum a fost „evadarea” lui Omar Haisam și, câte or mai fi. Asa ca au făcut-o sa înțeleagă ca moare în pușcărie dacă nu-și sufla nasul și nu varsă ce are în gușă. Nici o considerație pentru Justiție, totul pentru cașcaval.

  3. ceva este putred , nu am incredere . niciodata nu s-a facut dreptate . probabil vrea sa se uite si apoi dupa vreun an maxim doi o vedem pe la boc , supranumit lindicul udrei , sa faca vreun cartier de vile cu ce i-a ramas din sutele de milioane furate si luate spaga .

    • Foarte corect…astia(adica grupul mafiotPetrovQiombete) au furat zeci de miliarde de euro si au bagat in fata o curva sa se maimutzareasca cu posete si pantofi-evident ca banii furati se plimba de la unul la altul in timp ce curvistina sughita cu degetul in fund si in gura/nas
      Nemtii cu17miliarde de euro fac o fabrica de cipuri,noi in Romania avem conturi devalizate de zeci demiliarde de euro si o curva sxarboasa la puscarie singurul vinovat

  4. nu e chiar final-final:
    e ca la „piticot”-mai sta 1 tura!
    (se poate reintroduce alta cerere,
    aia inseamna „inadmisibilitate”)

  5. CE BANET SUG AVOCATII! ASTA E VIATA…FURI 30 DE ANI, DIN CARE DAI APOI DOCTORILOR, AVOCATILOR SI IN CELE DIN URMA PREOTULUI…ADIO VIATA! SI PLECI DINCOLO IMBRACAT CU CE SE GASESTE SI FARA UN BANUT LA TINE…SA AI ACOLO DE O BARCUTA PESTE STIX, O ALUNA, UN SUC…DACA ITI BAGA UN BAN DE METAL IN LABUTA, DAR CE SA FACI CU EL PE INFLATIA ASTA..NICI UN CAINE NU POTI LUA, MACAR SA TE INSOTEASCA CINEVA ….

  6. La puscarie cu acest gunoi penal si speram ca acolo o sa i putrezeasca oasele de prostituata si infractoare PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger