AcasăJUSTIȚIEElev de clasa a VII-a, trimis în judecată după ce a întreținut...

Elev de clasa a VII-a, trimis în judecată după ce a întreținut relații intime cu o colegă, în toaleta școlii!

Caz şocant într-o şcoală din Vaslui. O elevă de 12 ani a fost șantajată de colegul de clasă cu fotografii nud pe care aceasta i le trimisese în privat.

Ca să nu le posteze pe TikTok, băiatul i-ar fi cerut fetei să întreţină relaţii sexuale cu el.

Au făcut sex în toaleta şcolii

Cazul s-a petrecut într-o școală din zona Huși, Vaslui. Inițial, fata l-a refuzat, însă la insistențele băiatului a acceptat și i-a trimis pe WhatsApp cinci fotografii în care apărea dezbrăcată.

După câteva zile de la acest moment, inculpatul i-a solicitat persoanei vătămate să întrețină relații sexuale, aspect cu care persoana vătămată a fost de acord”, au reținut, în rechizitoriu, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși.

Potrivit datelor din dosar, aceștia au întreținut relații sexuale, în două rânduri, în toaleta școlii. Apoi, băiatul i-a mai cerut fetei alte fotografii nud, și când aceasta a refuzat, acesta a amenințat-o că în cazul în care nu va primi ce i-a cerut, va face publice fotografiile primite anterior.

Elevul de 14 ani, pus sub acuzare

Elevul de 14 ani a fost pus sub acuzare pentru șantaj și viol, chiar dacă victima a declarat că a fost de acord cu actele sexuale din toaleta școlii.

Băiatul se află sub control judiciar și nu mai are voie să comunice cu victima. Procesul urmează să înceapă la Judecătoria Huși.

author avatar
Andrei Ștefan
1.311 afisari

5 COMENTARII

  1. Nu e nici un viol. Au spus si la radio. Este acceptat contacul si diferenta intre ei nu e mai mare de 5 ani.

  2. Bine, au trimis in judecata un presupus violator la 14 ani.Poate va avea si un consult psihologic.
    Dar pe pedofilul adult de la Untold nu l-au chemat la audieri.E liber.
    Si sa stit ca prescriptia raspunderii penale se suspenda pana cand copilul implineste 18 ani.Tocmai ca pedofilul sa fie tras la raspundere .

  3. Sau profesorul de sport, pedofil, din Suceava , care a fost condamnat 2 anisori si nu are nicio interdictie.Preda in continuare.Nici macar nu a fost suspendat „Bravo” Inspectoratului scolar , „bravo” justitia.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri