AcasăJUSTIȚIEElena Udrea vrea să iasă din închisoare pentru a merge la aniversarea...

Elena Udrea vrea să iasă din închisoare pentru a merge la aniversarea fiicei ei. Motivarea avocatului

Avocații Elenei Udrea au înaintat o cerere în numele clientei lor către judecători. În cererea depusă, spune Silvia Uscov, avocata fostului ministru, se cere aprobarea unei prime permisii de 24 de ore.

Fosta ministră a Turismului doreşte să fie alături de fiica ei în data de 20 septembrie, cu ocazia aniversării micuţei.

Udrea cere o permisie de 24 de ore

Încarcerată în Penitenciarul Târgșor, Elena Udrea ar vrea să primească o permisie de 24 de ore, de ziua fiicei sale, în data de 20 septembrie.

Silvia Uscov susține că în Franța sau Italia, părinții care au îngrijire un minor sub 10 ani pot executa pedepsele la domiciliu, într-un sistem de eliberare condiționată, similar cu al nostru.

„În Franța sau Italia, spre exemplu, părinții care au în îngrijire un minor sub 10 ani pot executa pedepsele la domiciliu, într-un sistem similar cu al nostru de eliberare condiționată, încă de la data condamnării”, a spus avocatul.

Are şanse mici de aprobare

Un alt avocat, Alexandru Cuculis, tot la postul tv amintit, este de părere că nu i se va acorda această permisie, având în vedere antecedentele anterioare.

De asemenea, polițiștii de penitenciare, prin Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, susțin că Elena Udrea nu ar fi trebuit să facă un copil, având în vedere problemele sale cu legea.

author avatar
Andrei Ștefan
357 afisari

4 COMENTARII

  1. asta ca si becali considera puscaria ca un fel de vacanta la costinesti , ba vor sa stranga in brate pe nu stiu cine , ba vor piept de pui , sa mearga la teatru etc .nu i-a chemat nimeni la puscarie si daca nu le place sa nu mai incalce legea , iar udrea a facut copilul cu un golan ,ca sa scape de puscarie , sa nu mai faca pe mama eroina .

  2. ASTA TOT NU A INTELES INCA FAPTUL CA PUSCARIA NU E PENSION, SANATORIU SAU CENTRU DE RECUPERARE….EA BATE DIN COPITE SA IASA UN PIC CA UMBLA CINEVA TARE DE TOT LA CONTURILE EI, SPARGE BANI LA GREU..
    NU LA ANIVERSAREA FETEI EI II ESTE EI GANDUL…CI LA BANUTII EI STRANSI ATATA AMAR DE VREME CU SUDOAREA BUCILOR…CAND JEFUIA ROMANIA NU S-A GANDIT CA O SA INFUNDE PUSCARIA? EA RANDUIA CU BASESCU PUSCARIE PENTRU ALTII! CU MATERIALUL CLIENTULUI LUCREAZA SERVICIILE ..CU CE MANA AI STRANS BRATUL LUI CHARLES, CREZI CA EL ISI MAI AMINTESTE ACUM DE LEANA LUI PETROV? EL ARE GRIJI MARI CU CAMILA SI DOMNIA..PLUS CA O SA II SARA REGATUL IN CAP CURAND!! PE CONT PROPRIU LEANO! CA ASA TRAIM SI NOI! Cat bine ai facut romanilor, de atata sa ai parte si tu de la ei! Amin! TEOLOAGA NEICHII!

  3. Niste coetnici nu-i trebuie sa- i cante, ” la Chilia- n port” ??? Sau macar marinarul cu „Laie chioru” ??

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri