AcasăJUSTIȚIEElena Udrea şi-a pregătit pas cu pas "evadarea" din România. Ce as...

Elena Udrea şi-a pregătit pas cu pas „evadarea” din România. Ce as credea ea că are în mânecă

elena udrea-bulgariaElena Udrea şi-a pregătit pas cu pas "evadarea" din România. Ce as credea ea că are în mânecă

Elena Udrea se află în arest în Bulgaria, cel puţin până pe 14 aprilie, când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea. Autorităţile din România au cerut extrădarea fostului ministru.

Dacă nu va ajunge în România, Elena Udrea a spus că a cerut azil politic în Grecia, unde a închiriat o locuință unde ar putea să stea, pentru că, spune ea, „are grave probleme de sănătate”.

Udrea şi-a pregătit un apartament în Bulgaria

Elena Udrea a cerut ca măsura arestului preventiv să fie înlocuită cu arestul la domiciliu. Ea şi-a închiriat un apartament la Blagoevgrad, un orăşeul din Bulgaria, aflat la graniţa cu Grecia.

Fostul ministru a spus inclusiv că are un contract de închiriere cu o durată de 7 ani în Bulgaria și că poate să aștepte procesul de predare în România în arest la domiciliu. Nu i-a convins, însă, pe judecătorii bulgari.

„Aceștia au spus că există pericolul ca Elena Udrea să fugă din Bulgaria și tocmai de aceea au considerat că ea trebuie să rămână în continuare în arest preventiv.

Elena Udrea dorea, de fapt, să ajungă în Grecia și a prezentat documente în acest sens în instanță pentru că a cerut deja acolo azil politic”, a anunţat postul Antena 3.

A fost scoasă pe uşa din spate

Judecătoarea Coțeva a întrebat-o dacă dorește o traducere scrisă a sentinței, iar Udrea a răspuns afirmativ. Are nevoie de argumentația instanței pentru a-și construi apelul, care se va judeca la Sofia pe 14 aprilie, potrivit Libertatea.

Când totul s-a terminat în sala de judecată, Udrea a fost scoasă pe o ușă din spate, pentru a fi dusă în arest. Probabil că ea a cerut asta, pentru a nu mai trece prin valul de jurnaliști care o așteptau pe hol.

author avatar
Andrei Ștefan
2.083 afisari

8 COMENTARII

    • A supt-o demn,pe sub birou, prin cotloanele Cotroceniului. Jumatate din cât e de terminat Basescu ca bărbat e din cauza ei. I-a supt si sufletul din el.
      Zicea Vadim de Udrea ca dacă pune gura la pământ,scoate petrol !

  1. A carat 30de ani geamantanele cu bani pentru Magureanu,Plesita,SilviuPredoiu,Stolojean,Isarescu,Petrov-Basescu.Adica pentru DIE-GRU finanteaza tarile kominterniste cu armament.In Paris avea escorta niste femei-kamikaze din organizatia terorista FRATII MUSULMANI care asasineaza VIP-uri si presedinti la comanda

  2. O serie de pacatosi , gen chireac , sau baconski , care facea eforturi monumentale ( intra si basescu aici ) spun ca udrea este o femeie desteapta si puternica . eu zic ca-i si proasta si slaba . proasta pentru ca o femeie desteapta nu facea ce a facut ea , si nici nu ajungea pina acum prin 3 puscarii . jignim femeile care , chiar au lasat ceva in urma . iar cei care ii pupau mina pina cot precum , boc , (un fel de clitoris al udrei) , si atatia , le erau frica de basescu nu de ea , de ea doar ca stiau ca-i sifonul lui basescu nu de altceva . cineva spunea ca-i bine instruita , iacata ce bine a fost instruita , ca instructorii credeau ca va sta prin bulgaria de a pus-o sa-si cu chirie apart in bulgaria si de fapt sta in arest .

  3. Nutzy, spaima Constituții, credea că scapă cu fuga, dar cineva i-a cam tras clapa. Dar, când a închiriat ea casă în Bulgaria pe 7 ani? Totodată, parcă cineva spunea că în țările mUE nu se practică azilul politic? Sperăm ca justiția să-i asigure un divan confortabil la Târgșor, unde are ocazia să ajungă miss penitenciar. Un lucru nu se spune, unde este copilul și cine îl are în grijă, că fotomodelul umblă cam singurel. Când aflăm cui îi făcea semn cu deștiul la nas, când a fost arestată rima dată? După ce a fost oprită din fugă la vama bulgaro-greacă, pe cine tremură izmenele pentru aranjamentul de a fugi din țară, aranjament dejucat magistral da altcineva.

  4. Curva ordinarâ s-au dus zilele de glorie cand o sugea cu chiorul Bâsescu acuma va infunda pușcâria , de unde are bani de a inchiriat apartament in Bulgaria de la furat………………………………

  5. Nuti mondena nu poate evada ca nu e domnul El Chapo cu submarin, iacht si elicopter. Nuti cel mult o sa se mai plimbe o data cu duba pe ruta Sofia – Bucuresti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger