AcasăJUSTIȚIEElena Udrea NU scapă de dosarul Hidroelectrica nici din Bulgaria. Mutare de...

Elena Udrea NU scapă de dosarul Hidroelectrica nici din Bulgaria. Mutare de ultim moment de la Curtea de Apel

elena udreaCum scapă de condamnări Elena Udrea şi Ioana Băsescu. Decizia CCR s-a pus deja în aplicare

Un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti a anunţat luni că va emite un ordin european de anchetă, în vederea identificării locului din Bulgaria unde este deţinută Elena Udrea, pentru ca aceasta să fie audiată în dosarul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălare a banilor, în legătură cu suma de 5 milioane de dolari primită de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

Avocatul fostului ministru a spus că nu ştie unde se află Elena Udrea, deoarece el se ocupă doar de dosarele pe care fostul ministru le are în România.

Ordin european de anchetă

La începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanţa supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul Gala Bute. A fost prinsă în Bulgaria, procedurile de extrădare fiind în derulare.

În consecinţă, judecătorul a anunţat că va emite un ordin european de anchetă, pentru a fi localizat locul de deţinere.

Potrivit DNA, Elena Udrea a acceptat promisiunea făcută prin intermediari de omul de afaceri Bogdan Buzăianu, în anul 2011, de a primi suma de 5 milioane de dolari pentru a-şi exercita influenţa asupra factorilor de decizie din cadrul Ministerului Economiei şi Hidroelectrica, în vederea menţinerii, în condiţiile deja negociate, a contractelor pe care societatea omului de afaceri le încheiase cu compania producătoare de energie.

author avatar
Andrei Ștefan
405 afisari

9 COMENTARII

    • astazi , 18.05.2022, nuti din plescoi ,joaca pe degete justitia din romania si bulgaria , obtine o noua amanare de extradare….o fata simpla de la opinca , compromisa total reuseste sa demonstreze vulnerabilitatea justitiei ,superficialitatea acestora….ii condamna si tot organele statului ii lasa sa fuga din tara, udrea ,oprescu si altii….estefff grav ce se intampla

  1. hai sa ajutam nitzel national.ro
    si sa citam din cotidianul.ro:

    „Elena Udrea urma să fie audiată în calitatea sa de inculpat însă instanța a constatat că Tribunalul București nu are date concludente.
    Tribunalul București este instanța care trebuie să pună în executare decizia definitivă a ICCJ și de asemenea instanța care primește datele operative privind executarea efectivă a încarcerării.
    În altă ordine de idei, în dosarul de la Curtea de Apel București instanța stă blocată cu finalizarea cercetării judecătorești, blocajul apărând după ce Elena Udrea a arătat că dorește să dea o declarație de inculpat în proces.”

    cu alte cuvinte buba e la TMB;
    acolo se intampla nefacute de ani de zile,
    uite ca a dat p-afara!

  2. Mi-e dor de Nuti
    Mi-e dor de Nuti sa o vad
    Cum pe la Petrov intra
    Cum degetul la nas il duce
    Si cum ne mai alinta.
    Ce vremuri duri am dus,
    Roberta Eba Stolo Boc
    O lupta ca la Plevna
    Acelasi redute ca si ieri
    Azi e o noua lupta.
    Pantofi rochite genti model,
    Furau de miliarde
    Corvete nu avem de fel
    Doar curve pe la mare.
    Ce lifte de cuman monden
    Ne-au asaltat reduta
    Eu ca si cei mari de ieri,
    Eu am păstrat reduta 🇹🇩…

  3. Eu nu mai cad in capcana asta cu „Nutzy care le-a facut pe toate” pentru ca stim toti ca altii au controlat-o si s-au ascuns in spatele ei.E o palma data justitiei faptul ca asemenea circ inca mai poate fi posibil,ne intoarcem in Evul Mediu cu asa ceva.A avut dreptate madam Saftoiu cand a spus ce a spus despre Nutzy si Petrov,de atunci era clar cum merge”sistemul mafiot”

    • circ si iar circ …nuti , bulgaria ,extradare si alte prostii…..justitia ii condamna si tot ei ii ajuta sa fuga…legile strambe

    • nuti, colaborator cu serviciile secrete, din romania, din sua , face orice ca sa nu se mai intoarca la viata pe care a dus o in copilarie si tineretea tumultoasa pe care a avut o…nu de copil se impiedica ea , copilul are cu cine ramane si are de toate …este vorba de viata ei ,trauma pe care a trait o cand era haznaua la toti ,mai tarziu tot hazna a fost dar la alt nivel….. trauma care a marcat o ,problema este de natura psihologica ….asa ca merge la risc, face ORICE pt. libertatea ei , NU pt. copil, de care se foloseste , ci numai pt.libertatea ei ….VA FACE ORICE ESTE NEVOIE PERMIS SI NEPERMIS PT. VIATA SI LIBERTATEA EI…..REPET NU PT. COPIL ,ASA CUM INCEARCA SA PACALEASCA PE TOATA LUMEA

  4. NUTY ARE SCOALA VIETII, LA TROTUAR , ESTE CALITA SI TAVALITA , ARE PSIHICUL PUTERNIC , NU VA RENUNTA LA A SE „APARA” SI AS „APARA” STANSURA MATERIALA SI FINANCIARA PE CARE CU MULTE COMPROMISURI SI FRUSTRARI LE A FACUT……VINOVATI , SUNT CEI CARE AU RIDICAT O IN FUNCTII SI AU LASAT O SA FACA CE VREA , O NOMADA ,PROSTITUATA , FARA SCOALA O COCOTI IN SALCIE SI NUMAI VREA JOS………………….. UMILITOR PT. ROMANIA ,PT. JUSTITIA ROMANA CARE A AJUNS LA MANA LUI „TANTI NIMENI”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger