AcasăJUSTIȚIEElena Udrea, decizie-ŞOC, azi, la Curtea de Apel, unde e judecată în...

Elena Udrea, decizie-ŞOC, azi, la Curtea de Apel, unde e judecată în dosarul Hidroelectrica!

elena udreaElena Udrea, decizie-ŞOC, azi, la Curtea de Apel, unde e judecată în dosarul Hidroelectrica!

Elena Udrea a mers, luni, la Curtea de Apel, unde s-a judecat un termen din dosarul Hidroelectrica. Fostul ministru al Turismului a fost acuzată de fapte de corupţie.

Procesul a început pe fond după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis în 2020 că probele au fost administrate legal.

Elena Udrea a refuzat să intre în sală

Elena Udrea a fost și ea așteptată în faţa magistratilor, însă a refuzat să intre în sala de judecată, motivând că nu este vaccinată, iar noile restricții intrate în vigoare astăzi nu îi permit să facă acest lucru.

Totodată Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că accesul în sediile instanțelor și parchetelor nu se face în baza certificatului verde.

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat luni, la Curtea de Apel București, unde se judecă unul din termenele dosarului Hidroelectrica, în care este acuzată de luare de mită, că și-a sfătuit clientul să nu intre în sala de judecată deoarece nu este vaccinată.

Nu trebuie să intre în Curtea de Apel fiind nevaccinată, pentru că poate fi sancționată. Am văzut interpretarea CSM că Hotărârea de guvern nu interzice accesul în instanțele de judecată, dar CSM-ul nu poate să anuleze o hotărâre de guvern. Sper ca instituțiile statului să lămurească acest lucru”, a declarat, luni, avocatul Elenei Udrea.

Ce acuze i se aduc Elenei Udrea?

Inculpata este acuzată de procurorii DNA că, în 2011, ar fi primit de la ”băiatul deștept” din Energie, Bogdan Buzăianu, prin intermediul lui Radu Budeanu, o mită de 3,8 milioane de dolari și o creanță de 900.000 de mii de euro pe care Buzăianu o avea de recuperat.

La ultimul termen, de la sfârșitul lunii septembrie, Udrea a susţinut că îi va face judecătoarei plângere la CSM, pe motiv că magistratul ar fi țipat în fața apărării.

author avatar
Andrei Ștefan
988 afisari

6 COMENTARII

  1. Manevre ca intre ticalosi….rusine! Pe zdreanta asta nu o aduceti cu politia la instanta? Sau justitia fiind tot curva ..e pe picior de egalitate toata lumea?! Ati distrus tara si poporul magistrati de tot kkatul…bata-va Dumnezeu!

  2. Ar trebui cu ” meritele ” pe care le are, cocotata la UE la fel cum a fost cocotata Kovesi,alta bagaboanta cu tinichele de coada,Sefa grupului infractional organizat, ” unitatile de elita ” care au nenorocit o multime de oameni nevinovati.Livada de ” portocali ” care a fost preluata sub inaltul patronaj a lui Iohanus,alt penal dovedit in justitie,Hot de case si chirii cu acte false.Da bai nerusinatule statului banii furati pe chirii necuvenite,360.000 de Euro.Avea dreptate Basescu,Romania stat ( de drept ) Mafiot.Statul de ” drept ” al Esuatului .

    • Plavanis
      nu e asa de prost si tampit ca Boc omu dobitoc s o puie ministru pe plescoiana.

  3. Cine ii garanteaza lui Udrea smecheriile in justitie? Se aude ca tartorul ilie iulian dragomir ..s-ar ocupa personal de sugatoarea lui Petrov…veronel radulescu fiind cureaua…Sa nu uitam ca Iulian Dragomir a avut treaba pe la Spalarea banilor…dar pe serviciul lui nu s-a intamplat nimic…a supravegheat cum trebuia…traseele..si nu a iesit sarac de acolo…Nu degeaba striga unul ca tainul pentru achitare la nea asta e de 500.000 euro…Leana are de unde sa ii deaaaaaaa…..are, ca a primit multe gentute pline-pline-pline…si curva de justitie o tot linge …o tot curata…o tot spala…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger