AcasăJUSTIȚIEElena Udrea a obţinut o mare victorie la Înalta Curte de Casaţie...

Elena Udrea a obţinut o mare victorie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie!

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea de sesizare a Curţii Constituţionale, conform deciziei publicate luni de Curtea Supremă:

”Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 2 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela în dosarul nr. 309/1/2019. Dispune sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate invocată”, arată instanța.

Pe ce lege s-a bazat Elena Udrea

„(1) Înalta Curte de Casație și Justiție poate solicita Curții Europene a Drepturilor Omului emiterea unui aviz consultativ cu privire la chestiuni de principiu privind interpretarea ori aplicarea drepturilor și libertăților din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale sau din protocoalele la aceasta, în cazul în care apreciază că avizul consultativ este necesar pentru clarificarea unor aspecte ale cauzei în vederea pronunțării hotărârii:

b) în materie penală, când este învestită cu judecarea cauzei în primă instanță ori în ultimă instanță în căile ordinare de atac sau, după caz, în procedura sesizării în vederea pronunțării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.”

author avatar
Andrei Ștefan
730 afisari

6 COMENTARII

 1. FA,BARAGLADINA DE STARPITURA SI SCARBA RAIOASA.
  O SA-TI MUTE BETIVUL SECURIST,BASINESCU,NASUL LA CUR.
  LASA DRACULUI SA TE IA HOATA BOLNAVA,NASUL IN CLOSET.
  TU,FA,STARMBA,DA TOTI BANII FURATI INAPOI,SI TE VOM
  INCATUSA DIN NOU.MOTIVU.L-AI DEZIVIRGINAT PE ELEX.
  FA,BRUNET-O,NU MAI SCAPI.OARBA DUTA TINE

 2. FA,BARAGLADINA DE STARPITURA SI SCARBA RAIOASA.
  O SA-TI MUTE BETIVUL SECURIST,BASINESCU,NASUL LA CUR.
  LASA DRACULUI, SA TE IA, HOATA BOLNAVA,NASUL IN CLOSET.
  TU,FA,STRAMB-O,DA TOTI BANII FURATI INAPOI,SI TE VOM
  INCATUSA DIN NOU.MOTIVU.L-AI DEZIVIRGINAT PE ELEX.
  FA,BRUNET-O,NU MAI SCAPI.OARBA DUTA TINE

 3. Acest gunoi penal care a furat banii publici de la oamenii saraci impreuna cu alte gunoaie din PNL Flutur ,Boc !Blaga si alcoolist ul turnator si vinzator de tara Petrov care trebuia sa fie in pucarie pe viata cu gunoiul de fiicasa La puscarie cu aceste gunoaie penale

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri