AcasăJUSTIȚIEDOSAR Penal: o vizează pe Diana Șoșoacă. De ce este acuzată senatoarea...

DOSAR Penal: o vizează pe Diana Șoșoacă. De ce este acuzată senatoarea – VIDEO

Diana SosoacaDOSAR Penal: o vizează pe Diana Șoșoacă. De ce este acuzată senatoarea - VIDEO

Parchetul General a deschis un dosar penal după incidentul de la Răchiteni, Iași, în care a fost implicată senatoarea Diana Șoșoacă.

Dosarul se află la Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a fost deschis „ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție precum și a formulării unei plângeri de către o instituție publică”, scrie g4media.ro.

Instituția care a depus plângerea este Direcția de Sănătate Publică Iași. Vasile Cepoi, șeful DSP Iași, a spus că instituția s-a adresat Parchetului de pe lângă Înalta Curte pentru că în evenimente este implicat un parlamentar.

Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea anti-COVID într-o comună din Iași

Sâmbătă, când a avut loc protestul, nu s-a vaccinat nimeni, a transmis directorului Direcției de Sănătate Publică din Iași, doctorul Vasile Cepoi. Ușile centrului au fost blocate de protestatarii conduși de Diana Șoșoacă.

Însoţită de mai mulţi simpatizanţi, sosiţi în comuna ieşeană cu autoturisme înmatriculate în Arad sau Bucureşti, Diana Şoşoacă a făcut un scandal de proporţii chiar la uşa cabinetului în care cetăţenii localităţii urmau să intre pentru a se imuniza.

Protestul spontan pus la cale de Şoşoacă a fost transmis live pe Facebook vreme de 40 de minute, timp în care au putut fi auzite mesaje precum „Jos masca, jos masca”, „La puşcărie, primarul la puşcărie” sau „Cea mai mare minciună a secolului”. Protestul a luat proporţii cu rapiditate şi s-a transformat într-un scandal în toată regula, ajungându-se inclusiv la înjurături şi scandări rasiste.

Senatoarea a agresat personalul medical

Poliția a anunțat și ea că a demarat o anchetă, fără a furniza alte detalii, în condițiile în care senatoarea Diana Șoșoacă, însoțită de alte persoane a împiedicat procesul de vaccinare din Răchiteni, a agresat persoane care doreau să se vaccineze și a culminat cu agresarea personalului medical.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a reacționat miercuri în urma incidentelor de la Răchiteni. CNCAV și-a exprimat ”dezaprobarea” față de gestul senatoarei și i-a îndemnat pe cei agresați să sesizeze „instituțiile abilitate imediat”.

author avatar
Andreea Vlad
1.186 afisari

11 COMENTARII

  1. Felicitari tuturor PATRIOTILOR ROMANI care isi pastreaza VERTICAQLUITATEA in fata tavalugului naz zist de exterminare a romanilor! De ce nu aveti un material video sa vedem cu adevarat ce s-a intamplat de fapt acolo? natie de oi! aveti ce meritati. viitorul luminos al copiilor sterilizati si unii dintre ei ucisi de vxx, in plina desfasurare ! toata m uie fierbe iar voi distrugeti si bruma de oameni care gandesc in Tara asat! jegurile media impotriva Natiei Romane. hai siktir!

  2. Material video : Comisarul .ro , ieri 09 sept 2021 , ora 21:11 : ” CE AS FACE DACA-MI URLA …..” Sa vedeti in toata splendoarea gandirea luminoasa a lui Soso !

        • M-ai ghicicit , ba , septica , asa m-a programat ideologic Raionul , vai batranietilii mieli di hodoroscia sinil …!

      • Un idiot din Transnistria mi-a furat pseudonimul , il banuiesc pe scrintitul Kostea Sugiuk Tiraspol , limbricul fugit de la spitalul de nebuni care se crede comisar polkovnik .

  3. @marin care nu sunt eu: comisarul.ro site de propaganda neo-fascis ta ha! de aia nu va citeste nimeni. Intre timp am gasit materialul si face cinste unui PATRIOT ROMAN CARE FACE CEVA PENTRU NOI, OAMENII DE RAND SI PENTRU ROMANIA! Felicitari Dnei Senator ! O SA VA DUCETI LA GARLA CU TOTII SLUGILOR! PENALILOR ! „PRIMARUL” PEEENEEEELEEE DIN RACHITENI DOSAR PENAL OMOR CALIFICAT ? ASTIA SUNT ALESII POOLIMII #REZISTENTE SI SPALATE PE CREIERI? PARTZU UN DROGAT, USEEEREEE DEVIATI, BOZGORII IAU ARDEALUL PAS-CU-PAS? ROMANIA TREZESTE-TE TARA DRAGA !! ALUNGA TRADATORII SI CRIMINALII CARE TE CAPUSEAZA SI NE UCID BATRANII SI COPII PRIN GENOCID PLANIFICAT CU EXPERIMENTE MENGELE !! TREZITI-VA FRATILOR!

    • marin care sunt eu mi-a transmis sa o las mai moale cu polonicul ca ajung ca madam Soso . La arme , Mengele ia Ardealul , am inceput sa blestem , sa fac incantatii si matanii cu fruntea la buricul navetistilor de Rabnita .

  4. E într-adevăr tupeista femeia asta. Auzi, sa se duca într-o localitate declarată zonă rosie, băgata in carantină si să încerce sa afle de la organe câți săteni s-au îmbolnăvit si cati au murit. In plus organul feminin cu antrenament medical nu a fost capabila sa-i enumere efectele negative pentru ca nu erau în fișa postului sau n-avea chef. Primarul, politruc însărcinat cu gospodărirea comunei s-a simțit la vederea curioasei amenințat fizic de de debitul ei verbal si de intrebarile ei indiscrete si s-a baricadă in primărie dincolo de holul spațios. Mobilul folosit ca pavăză, statuie muta in fața suvoiului de intrebari.
    Un dosar penal? Doar unul? Se pare ca localitatea este în circumscripția nebuniei Fapt agravant! Adăugați încă vreo două dosare. Să se învețe minte

  5. ” …cetăţenii localităţii urmau să intre pentru a se imuniza ” – normal, ziaricii sclaveți, la fel ca ” autoritatile „, ” specialistii ” etcetera, ca Arahat, Rafila, LimbriC si altii, ii dau inainte cu minciuna imunizarii. Sunteti niste asasini, Andreea Vlad a pizdii. Huoooo!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger