AcasăJUSTIȚIEDorel a comis-o din nou. Polițiștii au încremenit când au văzut

Dorel a comis-o din nou. Polițiștii au încremenit când au văzut

Noua initiativa ii ajuta si pe amendati, dar si bugetul de stat

Primarul Dorel Toma, din Ghimbav este cercetat penal, fiind acuzat că se plimba prin oraș cu noul său bolid de lux pe care erau montate plăcuțe cu numere false.

Plăcuţele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism radiat.

Primarul din Ghimbav nu este la prima abatere, el fiind trimis în judecată de DNA în 2018 pentru că ar fi amenjat parcuri si terenuri cu echipamente la suprapret. Atunci primarul a fost arestat la domiciliu.

„Referitor la informațiile solicitate de către dumneavoastră cu privire la faptul că polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au depistat pe raza de competență un bărbat care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare care nu erau ale respectivului autoturism, vă comunicăm următoarele:

La data de 12 iunie 2020, în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 65 ani, care conducea un autovehicul pe str. Școlii din orașul Ghimbav, jud. Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu figurează ca aparținând autoturismului în cauză.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 334, alin.2 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet cmpetente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a spus agentul de poliție Nadia Olaru, reprezentant IPJ, potrivit antena3.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu