AcasăJUSTIȚIEDetalii cutremurătoare în cazul Caracal. Dincă s-a hotărât să vorbească. S-a aflat...

Detalii cutremurătoare în cazul Caracal. Dincă s-a hotărât să vorbească. S-a aflat unde e Alexandra

De mai bine de un an de zile cazul fetelor dispărute din Caracal a oripilat o țară întreagă.

Toată lumea se întreabă, și pe bună dreptate, dacă Luiza și Alexandra trăiesc sau au fost omorâte? Și dacă trăiesc, unde se află? Cine le-a răpit? Care este implicarea „monstrului” din Caracal, alias Gheorghe Dincă în toată această poveste cutremurătoare?

Sunt enorm de multe întrebări cu foarte multe răspunsuri posibile.

Ce a spus Dincă avocatului Aurel Moldoveanu

În urmă cu câteva zile, avocatul Aurel Moldoveanu a avut o nouă întâlnire cu Gheorghe Dincă la penitenciarul unde este închis. Discuțiile au căpătat de data aceasta un alt sens, iar cele spuse de Dincă răstoară aproape tot ce se știa până acum despre acest caz.

Familiile celor două fete au din nou speranță că acestea trăiesc.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a convenit cu familia să scoată în spațiul media, selectiv, câteva pasaje din discuția care a avut loc între avocat și Dincă.

„Am agreat cu Relu să facem publică doar o mică parte din discuție. Dar acum știm aproape tot adevărul”, a precizat Cumpănașu.

Cumpănașu spune că Dincă a ar fi recunoscut că a răpit-o pe Alexandra dar, nu a „omorât-o sau violat-o”.

Rețeaua se întinde până „sus”

De asemenea, Gheorghe Dincă a susținut că „sunt patru rapitori care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors, nu mai era în casa mea”.

O altă mare surpriză în acest caz este faptul că Dincă a mărturisit numele celor patru răpitori, iar „unul dintre ei locuiește în București și are legături la nivel înalt”.

„Cei patru lucrează în rețea, împreună cu oameni din instituțiile statului. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi”, i-a mai spus Dincă avocatului.

Dincă spune că Alexandra „se află în altă țară”

În legătură cu zvonurile care s-au vehiculat că Dincă ar avea relații cu militarii americani de la Deveselu, Gheorghe Dincă a negat orice legătură, spunând că nu-i cunoaște pe cei din bază.
„Alexandra se află în altă țară, unde cei patru făceau și fac trafic în mod obișnuit”, a mai spus Dincă.

Despre acest lucru Cumpănașu a spus că, deocamdată, „nu vom da numele țării”.

Dincă a fost forțat să declare ce au vrut procurorii

Din nou, Dincă s-a văitat că a fost pus să dea declarații după cum i-au dictat procurorii.

„Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații”, a spus Dincă.

Luiza și Alexandra nu ai fost arse în butoi

Cumpănașu, a precizat totodată că „numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi”.

„Dacă familia mea este implicată, să plătească. Eu nu știu dacă au legătură cu răpitorii” și „Alexandra a fost foarte drăcoasă și luptătoare. nu a acceptat nimic din ce îi propuneam”, au mai fost două dintre afirmațiile lui Dincă.

author avatar
Eli Dan Davidescu
831 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger