AcasăJUSTIȚIEDoi consilieri PMP şi un important om de afaceri din Bucureşti, reţinuţi...

Doi consilieri PMP şi un important om de afaceri din Bucureşti, reţinuţi pentru CORUPŢIE!

arestare catuseLucian Duță, fostul şef CNAS, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare! Ce infracţiune a comis?

Procurorii din Bucureşti i-au reţinut Marian Cătălin Militaru, consilier general al PMP, suspectat de trafic de influenţă, şi pe Constantin Cătălin Şerpescu, consilier PMP în cadrul Consiliului Local al Sectorului 2, pentru instigare la trafic de influenţă şi luare de mită, potrivit unor surse judiciare. Acuzaţiile se referă la intervenţii la primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Omul de afaceri Corin Romanescu, proprietarul restaurantului The President din Parcul Tei, a fost reţinut şi el.

Ce acuze li se aduc celor trei?

Potrivit anchetatorilor, Marian Cătălin Militaru, la instigarea lui Cătălin Şerpescu şi cu complicitatea lui Corin Romanescu, i-ar fi cerut primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, ca acesta să fie de acord cu emiterea actelor administrative necesare unei firme a lui Romanescu pentru amplasarea a 50-100 panouri publicitare pe domeniul public cu promisiunea ca va interveni la alţi consilieri pentru ca aceştia să voteze proiectele edilului până la finalul mandatului.

La data de 25.10.2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor: M.M.C. – consilier general în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, Ş.C.C. – consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2 sub aspectul infracţiunii de instigare la trafic de influenţă şi luare de mită, respectiv R.C. sub aspectul infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă şi dare de mită”, conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
541 afisari

1 COMENTARIU

  1. Va credeam ziar serios, ati pus botul la vrajeala lui Beatrice. E facatura userista pentru gunoi. O sa se voteze acum proiectul cu gunoiul userist din s2 si poate din s1. Sint toti consilierii cu morcovul in fund.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger