AcasăJUSTIȚIEDIICOT cere arestarea preventivă a lui Alex Bodi. E uluitor cum a...

DIICOT cere arestarea preventivă a lui Alex Bodi. E uluitor cum a vrut să vândă două mașini Lamborghini

bianca-dragusanu-alex-bodiDIICOT cere arestarea preventivă a lui Alex Bodi. E uluitor cum a vrut să vândă două mașini Lamborghini

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) cere Tribunalului Dolj înlocuirea arestului la domiciliu cu cel preventiv în cazul lui Alex Bodi, pe care îl acuză că ar fi vândut două mașini de lux – Lamborghini Aventador și Lamborghini Urus, care erau puse sub sechestru de autorități.

Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, a fost deja trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un alt dosar, pentru infracțiunile de de trafic de persoane şi proxenetism.

Alex Bodi, acuzat că a recrutat tinere pentru prostituţie

Potrivit unui comunicat al DIICOT, acuzaţiile aduse celor 30 de inculpaţi sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Alex Bodi este acuzat că a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Victimele erau constrânse fizic şi psihic

Odată ajunse în străinătate, victimele erau constrânse (fizic şi psihic) de inculpaţi să se prostitueze în folosul lor, în condiţiile în care nu cunoşteau limba, erau izolate de prieteni şi familie şi nu dispuneau de resurse financiare pentru a se întoarce în ţară la momentul în care îşi dădeau seama de situaţia reală.

Inculpaţii le reţineau actele de identitate cu intenţia vădită de a păstra controlul asupra lor şi a le împiedica să expedieze o parte din veniturile obţinute din prostituţie, prin sistemele financiare de transfer, pe numele unor membri de familie.

În cazul lui Bodi, procurorii au solicitat instanței schimbarea măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv.

Totodată, prin același rechizitoriu, față de același inculpat, s-a dispus trimiterea în judecată și pentru săvârșirea infracțiunii de sustragere de sub sechestru.

author avatar
Andrei Ștefan
781 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger