AcasăJUSTIȚIEDezvăluiri-şoc despre judecătorul Ion-Tudoran! A ieșit totul la lumină! ”Am lăsat cei...

Dezvăluiri-şoc despre judecătorul Ion-Tudoran! A ieșit totul la lumină! ”Am lăsat cei 250.000 în garaj. Le era frică de un flagrant” – VIDEO

Dezvăluiri-bombă în privința judecătorului Corneliu Ion-Tudoran, fost magistrat la Curtea de Apel București! E vorba despre o mită uriașă, de 250.000 de euro!

Aurel Andronic, cel care a denunţat mituirea judecătorului Tudoran la Secţia pentru investigarea Infracţiunilor din Justiţie, a ieșit la lumină și a făcut declaraţii incendiare, joi seară, la România TV.

Banii respectivi i-am dat prin intermediul domnului Florin Pîrvu, zis Chinezu’. Această sumă de bani trebuia să ajungă să prescrie faptele în dosarul în care sunt cercetat sau să-mi dea achitare. Pe data de 18 aveam termen. Trebuia să duc banii, acei 250.000, pe data de 15-16. Pe data de 16 am mers la domnul Pîrvu acasă şi i-am spus: ‘nu am toţi banii, dar săptămâna viitoare îi am pe toţi şi ţi-i aduc’.

Pe 18 m-am prezentat la proces, mi-a dat termen pe 20. Pe 20, la fel, era nervos. Mi-a dat termen pe 21. Pe 20 seara am dus suma integrală de bani, cei 250.000 de euro. Pe 21, la proces toată lumea era fericită.

Toţi banii i-am dat acasă la domnul Pârvu, în Cotroceni, acolo unde era şi judecătorul Tudoran. Când am intrat nici măcar nu m-a salutat. M-a trimis să duc telefonul la maşină, am coborât cu liftul jos, am lăsat cei 250.000 în garaj, am urcat din nou sus cu liftul, am jucat câteva partide de table, apoi am plecat. Lor le era frică de un flagrant. Putea sa zica multumesc după ce am lasat banii. Era foarte precaut, foarte arogant”, a dezvăluit Andronic.

”Eu am refuzat să mai dau banii ăştia”

”Pe 18 nu am dus banii, mi-a dat termen pe 20. Pe 20 nu avea banii, mi-a dat termen 21, pe 20 seara am dus banii, pe 21 mi-a dat termen 53 de zile, ce să mai spus altceva?” a mai susținut Andronic.

Mai mult, Ion Tudoran este acuzat că respectat înţelegerea şi la scurt timp a mai cerut încă 150.000 de euro. Negociator a fost tot Pîrvu. Doar că de această dată, Andronic nu ar fi fost de acord. ”După doua luni m-a sunat din nou Pîrvu şi mi-a spus să mai dau 150.000 de euro ca să fie toată treaba bună. Eu am refuzat să mai dau banii ăştia. Trebuia să mai dea termen o lună şi se prescriau faptele din dosar. Aveam o complicitate la o înşelăciune. Nu au respectat nici înţelegere, nici nimic”, a declarat Andronic.

În acest context, a fost adus în discuție și numele procurorului Nicolae Marin. ”Este prieten cu Nicolae Marin şi nu o să i se întâmple niciodată nimic. Are multe relaţii la DNA, prieteni peste prieteni. Imediat după ce am depus denunţul la SIJ am primit un telefon de la Pîrvu şi mi-a spus: ‘ai grijă că ai un dosar la Curtea de Apel, o să-ţi dea maximum’. Exact aşa s-a întâmplat. Probabil că Tudoran a vorbit cu colega lui care mi-a judecat dosarul. Am fost singurul din dosar căruia i-a respins dosarul”, a susținut bărbatul.

 

author avatar
Andrei Coman
795 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt si judercatori cinstiti cu frica lui Dumnezeu,dar sunt si multi samsari care nu numai ca isi incalaca juramantul depus unii nici macar nu pun mana pe biblie,cel mai grav este ca incalca una din cele 10 porunci,”SA NU JUDECI STRAMB „,dar nu le pasa.Asa sa le ajute Dumnezeu dupa cum judeca. Iar acum,accest nemernic,are si pensie speciala,si dupa cum nu pateste nimic se dovedeste ca face parte din trupele de elita ale penalilor Ciolhanos si Luluta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger