AcasăJUSTIȚIEDezvăluiri cutremurătoare despre despre Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat de la 2...

Dezvăluiri cutremurătoare despre despre Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat de la 2 Mai: ”Dădea bani cu camătă și, după, le lua apartamentele oamenilor!”

Cine este Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat de la 2 Mai? O judecătoare dezvăluie într-o lungă postare pe Facebook, că în urmă cu 20 de ani, Mihai Pascu „avea zeci de litigii cu români cărora le împrumutase bani cu camătă” și vine cu acuzații grave.

Mihaela Lămâița Ciocea, fostă judecătoare la Curtea de Apel București povestește că pe vremea când activa la Judecătoria Sectorul 3, în perioada anilor 2000, Mihail Pascu, tatăl șoferului drogat, Vlad Pascu, era prezent frecvent în ședințele instanței.

Ar fi dat bani cu camătă, apoi le lua apartamentele

Mihaela Ciocea a notat că tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, a dat bani cu camătă în anii 2000 și ar fi luat atunci apartamentele mai multor oameni naivi.

”Începând cu anul 2000, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest “investitor imobiliar”, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul.

Nu pentru că oamenii nu își plătiseră datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit”, a precizat judecătoarea. Așadar, acuzații extrem de dure care știrbesc și mai mult încrederea populației în autorități.

Au speculat Codul Civil

Familia Pascu ar fi profitat în acel moment de faptul că românii nu prea cunoșteau regulile Codului Civil cu privire la împrumuturi, astfel că s-au îmbogățit de pe urma acestor oameni.

”Vă reamintesc și faptul că românii nu cunoșteau regulile Codului Civil referitoare la împrumuturi, contractele de împrumut private fiind căzute în desuetudine în toată perioada comunistă. Îmi amintesc că am soluționat totuși în favoarea împrumutatilor un caz sau două.

Unul dintre împrumutați, un intelectual târât în judecată, îmi spunea: “Dna președintă, devenisem atât de buni prieteni, că mă jenam să-i cer chitanțe”, a scris Mihaela Ciocea.

Acuzaţii grave şi la adresa DIICOT

Judecătoarea a adăugat că Mihai Pascu era nelipsit din instanță, deși avea mulți avocați.

“Mihai Pascu avea avocați, dar era tot timpul prezent el însuși în instanță, deoarece se prevala și de aspectul lui de om serios, cu aspect de tip fin, înalt, cu plete, semănând mai mult a rocker decât a escroc.

În aceste condiții, credeți ca a avut vreo reținere să plătească la DIICOT sau să recurgă la traficul de influență, pentru ca aceasta structură să renunțe la urmărirea penală a fiului său?

Cine își mai amintește că înșelarea oamenilor de către cămătari a fost în anii 90 și la începutul anilor 2000 un fenomen de masă, căruia i-au căzut victime sute de mii de oameni?”, a menționat femeia.

Mihaela Ciocea a fost exclusă din Magistratură în 2022, iar în 2014 judecătoarea intra în greva foamei în fața Curții de Apel București, în timp ce în 2019 a protestat față de ”poliția politică” din interiorul sistemului.

1.509 afisari

16 COMENTARII

 1. frumos! asta a cui pusculita era? a lu videanu? si videanu a cui pusculita e? a jeneralilor din secu? si aia a cui pusculita sunt? a globalistilor/bancheri care ne injecteaza fortat prin onguri cum e oms platite de gates si alte papusi ale globalistilor.
  coruptia ucide, nu e asa?

 2. „fostă judecătoare la Curtea de Apel București”
  -ultra-hard-core,
  BRAVO!

  (Judecătoarea Mihaela Lămâiţa Ciocea de la Curtea de Apel Bucureşti, care a rupt o yală a instituţiei în urma unei altercaţii cu o grefieră şefă, a fost suspendată miercuri din funcţie de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii,
  dezvaluiri-cutremuratoare!)

 3. Camata si inselaciunea era pedepsita penal.Daca a dat ‘jde meleoane de dolari cu camata, DIICOT ar fi trebuit sa il intrebe de sanatate.Nu avea cum sa faca totul singur…notari..avocati…sefi de cadastru…poate politicieni….procurori….ai cui erau banii?

 4. Un escroc tinut in brate de multi care era cu el in cardasie si cu banii aia multi murdari si a transformat progenitura intr un gunoi social.

 5. România are cei mai mulți proprietari de locuințe din lume. Această probema trebuie rezolvată cumva. Și de aceea nu sînt călcați acești cămătari neoficiali.
  PS Nici băncile nu-s mai cinstite. Banca nu are bani cînd dă bani împrumut, se fac pe loc, se scriu în cont, pe cînd cămătarul neoficial îi are.

 6. o profesionista desavarsita
  diicot a dat renuntare pentru ca era vorba de o fapta cu un pericol social redus. nici un judecator nu da condamnare pentru un joint. problema e ca judecatorii dau pedepse cu suspendare pentru traficanti de droguri dovediti sau pedepse foarte mici raportat la gravitatea faptelor.
  alta problema e ca diicot nu solutioneaza cu celeritate dosarele de trafic autentice si le tin prin fisete ani de zile iar cand le dau drumul spre instantele de judecata mai au putin si se prescriu. Sunt mii de astfel de dosare dar inspectia judiciara nu a pedepsit nici un procuror lenes ca doar sunt dumnezei pe pamant

  • Nu exista procurori lenesi.
   Daca erau lenesi, ar fi fost sanctionati administrativ.
   Mai degraba sunt procurori cu anumite interese.
   Daca se face trafic si cu medicamente, opioide, sedative, fara ca DIICOT sa salte reteaua, atunci e un pericol ca USR sa promoveze legea consumului „medical” de canabis !
   Poate useristii vor in legalitate???

   • Ce ai doamna cu canabisul? Da, canabisul trebuie legalizat eventual, la fel ca in Canada, Germania, Statele Unite, si alte tari unde oameni citesc, se informeaza, si gandesc critic inainte sa isi formeze o opinie.

 7. Inca o jigodie,dupa Gheboasa et comp, facuta vedeta de presa complice la crima.Romania isi are eroii pe care ii merita.

 8. Numai JUSTITIA MILITARA este cea corecta !

  ,,Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite și Biroul Comisiilor Militare a acuzat si condamnat simultan la moarte 10 medici din statul Washington pentru omucidere din neglijență, angajarea în practică medicală în masă care a dus la răni grave sau deces și trădare împotriva Statelor Unite ale Americii. După cum s-a raportat luna aceasta, White Hats din cadrul aparatului militar al SUA a arestat 100 de medici, susținând că respectarea protocoalelor draconice și ambițiile personale au pus în pericol viața pacienților. Într-o lungă declarație pe propria răspundere, JAG a susținut că acuzatii au mustrat pacienții care ezitau la vaccin și i-au amenințat că îi include pe „listele negre medicale”, dacă nu respectă liniile directoare ale CDC. Înainte de rechizitoriu, anchetatorii JAG prefăcuți în pacienți au vizitat clinici care iubesc vaccinurile din 12 state, unde și ei au fost atacați verbal și li s-a refuzat tratament pentru că au refuzat să prezinte documentele de vaccinare. Majoritatea celor 100 au practicat în statul Washington, California, Illinois, New York și Connecticut. Odată prinși, medicii diabolici au fost duși în „centre de admisie” și intervievați de anchetatorii JAG. Nici unul nu și-a exprimat remușcare pentru punerea în pericol a vieții pacienților; în schimb, și-au apărat cu mândrie acțiunile, recitând ceea ce părea a fi o mantră repetitivă: „Am urmat protocoalele COVID-19 și liniile directoare ale CDC”… Amiralul Stephens a început procesul prin a prezenta (pe ZOOM) o femeie de 40 de ani din Seattle, care și-a adus fiul bolnav de 14 ani la medicul de familie, identificat ca inculpatul nr. 6, în iunie 2021. Băiatul a dezvoltat conjunctivită. , iar mama lui a vrut picături pentru ochi cu antibiotice pentru a trata boala. Inculpatul nr. 6 a susținut că conjunctivita sau „Covid Eye” este un simptom nepublicat al coronavirusului și a întrebat dacă cei doi au fost vaccinați. Când mama a răspuns „nu”, spunând că vrea dovezi suplimentare că vaccinurile sunt sigure și eficiente, inculpatul #6 a zbierat într-o furie tiranică și a cerut să fie testați la fața locului sau să părăsească sediul, chiar dacă mama și fiul purtau măști. Au acceptat mandatul nerezonabil, iar un tehnician le-a tamponat cu violență nasul. Când testele rapide de antigen au arătat negative, inculpatul #6 a impus o altă cerere – vaccinări imediate. Au refuzat și au fost expulzați din birou.
  „Și ce ai făcut în acel moment?” l-a întrebat adm. Stephens pe băiatul de acum 16 ani de pe ecran.
  „Mama m-a condus la un centru de îngrijire urgentă, poate la 15 minute”, a răspuns băiatul.
  — Și ai fost tratat acolo? întrebă amiralul.
  „Nu, domnule. Nici ei nu m-au tratat”, a spus băiatul.
  „Într-adevăr? Ți s-a dat și mamei tale un motiv?” întrebă amiralul.
  „Da domnule. Pentru că am fost nevaccinați și nu am vrut să ne vaccinăm. La fel ca înainte…”
  „—Ni s-a spus că numele noastre au fost trecute pe o listă”, a intervenit mama, „și că vom merge la CDC și la Departamentul de Sănătate de Stat”.
  „Deci, ceea ce spui – în cele 15 minute necesare pentru a conduce de la punctul A la punctul B, numele dumneavoastră au fost trecute pe o listă universală de ,,obraznici”, a spus amiralul.…„Se întâmplă că am această listă”, a spus amiralul Stephens … „Lista din fața ta, lista neagră, are 750 de nume, toate rezidenți din comitatele King și Pierce. Lista a fost păstrată în timp real și partajată electronic cu peste o sută de cabinete și clinici. Inculpații aveau acces și puteau adăuga nume pe listă. Refuzați serviciul dacă nu sunt vaccinați sau sunt de acord să se vaccineze. JAG consideră acest lucru nedumerit, deoarece din toți cei zece inculpați, nici măcar unul nu este vaccinat. Știm asta pentru că le-am extras sânge, l-am evaluat pentru anticorpii Covid care ar fi prezenți dacă ar fi vaccinați. Acum, ați putea argumenta că poate în unul, două sau chiar trei cazuri, anticorpii s-au disipat, dar nu în zece cazuri – aceasta este o imposibilitate statistică. Mai mult, mai avem încă 90 în așteptare pentru proces și nici ei nu sunt vaccinați”, a explicat amiralul… „Comandante Dennings, ați evaluat personal analizele de sânge ale inculpaților?” a întrebat adm. Stephens. „Am făcut-o, domnule”, a răspuns comandantul.
  „Și la ce concluzie ai ajuns?” întrebă amiralul. „Că niciunul dintre inculpați nu fusese vaccinat”, a spus comandantul… „Acest lucru ridică o întrebare pe care nu o putem ignora: de ce acești medici au insistat ca pacienții să fie vaccinați atunci când ei nu au fost ? Vedem doar trei posibilități: știau că COVID-ul este benign, știau că vaccinurile sunt periculoase sau ambele”, a spus amiralul. În următoarele trei ore, amiralul a susținut apeluri ZOOM cu șase martori suplimentari, fiecare dintre aceștia a căutat tratament pentru boli ușoare de la unul sau mai mulți inculpați… „Acești martori sunt cei norocoși, norocoși că au avut suficientă simțire pentru a contesta medicamentele mari și a refuza injecțiile”, a spus adm. Stephens. „Unii oameni de la care am dori să auzim nu pot fi aici astăzi. Ei nu pot fi aici pentru că sunt morți. Sunt morți pentru că inculpații i-au agresat pentru a fi vaxați și au făcut-o.” El a arătat o fotografie a unei femei fără viață pe o targă transportată cu roți în spatele unei ambulanțe și a afișat o imagine a unui bărbat de vârstă mijlocie care a murit brusc în timp ce privea un meci de baseball. „Aceștia au fost pacienți ai inculpaților #1 și #2. Fără comorbidități. Fără probleme majore de sănătate înainte de a fi vaccinat. Ambii au murit din cauza unui atac de cord, brusc, în decurs de 7 zile de la injectie. Cunoaștem 65 de pacienți care au murit subit și toți erau pacienți ai inculpaților”, a spus solemn Amiralul. „Acei pacienţi aveau liber arbitru. Acuzații nu țineau un pistol la cap”, a intervenit căpitanul Marinei in apararea inculpatilor. „În sensul cel mai strict au făcut-o, da, au făcut-o. Ei și-au încălcat jurământul hipocratic de a nu face rău, au încălcat confidenția-litatea medic-pacient în diseminarea pe scară largă a statutului de vaccin printr-o listă neagră și s-au asigurat că, dacă un pacient, din orice motiv, nu dorea blestemata injectie, acel pacient va trebui să călătorească departe pentru a găsi orice tratament medical. Au respectat linia CDC, dar ei nu s-au vaccinat și fiecare a primit o exonerare de răspundere emisă de HHS și FDA, foarte asemănătoare cu derogările acordate Big Pharma”, a spus amiralul Stephens…Ceea ce avem aici este nimic mai puțin decât malpraxis medical în masă, omucidere neglijentă, conspirație și trădare”, a încheiat amiralul… El nu a programat imediat datele execuției, dar a spus că spânzurările vor începe în decurs de o săptămână.‘’

 9. Mai bine le povestim cum m-ai f utut in c ur aseara mah Alex! Cum ai juisat in c urul meu si ai urlat: asa c ur bun nu egaleaza nici o p izda! Te astept si in seara asta sa ti-o s ug, iuby!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri