AcasăJUSTIȚIEDescoperirea șocantă a polițiștilor în hangarul unui bărbat. I-au încătușat imediat pe...

Descoperirea șocantă a polițiștilor în hangarul unui bărbat. I-au încătușat imediat pe făptași!

hangar

Poliţia a descoperit că Moldova produce elicoptere. Ilegal! Aparatele de zbor, la aspect exterior identice modelului de elicoptere „Ka 26”, urmau să fie exportate, tot ilegal, în statele din spațiul Comunității Statelor Independente (CSI), formată din mai multe foste republici federale ale Uniunii Sovietice.

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) şi Inspectoratul Naţional de Investigaţii al IGP al MAI (INP) au făcut descoperirea în urma unui raid la un hangar din Criuleni, Republica Moldova.

Hangarul era localizat aproape de râul Nistru, iar majoritatea persoanelor implicate în procesul de „producţie” a elicopterelor provind din regiunea transnistreană, potrivit politia.md.

Dar procesul de producţie nu era prea tehnologizat, după cum se poate vedea din imagini, or, se foloseau în mare parte strunguri destul de rudimentare.

Totuşi, „fabrica de elicoptere” a reuşit să aibă 10 elicoptere în curs de producţie pe „linia de asamblare” în momentul raidului de marți! Cei implicaţi riscă închisoare între 3 şi 10 ani.

author avatar
Andreea Vlad
326 afisari

1 COMENTARIU

  1. Alea 10 elicoptere copiate dupa Ka 26 erau ale mele , sunt disident si persecutat politic , am aranjat cu colegii de salon de la Casa internat de boli psihoneurologice IS , str. Gvardeiskaia nr. 9 Tiraspol , sa evadam in Coreea de Nord . Pacat ca nu ne-a iesit planul , specialistii ne-au spus sa ne inchinam ca suntem in viata , daca ne urcam in elicoptere zburam cat zboara porcul .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger