AcasăJUSTIȚIEDecizie de ultimă oră privind intervenția pompierilor la incendiul din Constanța

Decizie de ultimă oră privind intervenția pompierilor la incendiul din Constanța

incendiuDecizie de ultimă oră privind intervenția pompierilor la incendiul din Constanța

Parchetul Militar București s-a autosesizat și a deschis un dosar penal in rem pentru neglijență în serviciu în cazul intervenției de la incendiul din Constanța, unde o femeie și-a pierdut viața.

Ancheta procurorilor militari face referire la modul în care s-a acționat la incendiu, potrivit Mediafax. Astfel vor fi verificate toate disfuncționalitățile apărute din momentul apelului la 112 și până la ajungerea tuturor forțelor și utilajelor de intervenție la locul incendiului, întrucât există suspiciuni asupra raportării timpilor de intervenție în misiune. Anchetatorii încearcă să stabilească și dacă pompierii au aplicat corect toate procedurile.

Victima a sărit din foc de la etajul 6

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanţa. O femeie în vârstă de 57 de ani, care se întorsese în casă după un laptop în care ținea pozele fiului decedat, a încercat să scape din flăcări ieşind în exteriorul balconului.

Proprietara nu a rezistat agățată. Două ore mai târziu, a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 6. S-a întâmplat chiar sub ochii angajaților ISU, care veniseră la intervenție fără scară și saltea de salvare. În tot județul Constanța există doar 3 autospeciale cu scară, iar la intervenție s-a ajuns cu întârziere.

ISU Constanţa a transmis că la faţa locului a fost adusă o autoscară, la două minute după ce femeia a căzut de la etaj, însă în spaţiul public au apărut imagini care arată că autoscara ar fi ajuns cu o întârziere de 14 minute.

author avatar
Andreea Vlad
155 afisari

2 COMENTARII

  1. Romania lucrului bine-facut
    De ani si ani debitezi doar prostii
    Sunt toate minciua de om prefacut
    Caci te pricepi doar sa faci zavistii

    Sa faci doar discordii,atat te pricepi
    Si sa mergi cu para la ‘naltele usi

  2. Nu inteleg ce atata graba in sec vitezi? Daca totu e pe viteza ce urgenta mai vreti?Oamenii au stins focu pana la urma daca vreti sa fiti mai iuti iacarcati voi Cv la ponpieri si nu va ia nici dracu daca nu ai o pila urgenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger