AcasăJUSTIȚIEDe unde face rost de bani Băsescu pentru a se muta într-un...

De unde face rost de bani Băsescu pentru a se muta într-un apartament, după ce RA-APPS l-a dat afară

traian basescu

Traian Băsescu s-a orientat rapid către o locuinţă nouă, după ce RA-APPS l-a dat afară din vila de protocol. Fostul președinte spune că s-a sfătuit cu soția și că intenționează să-și cumpere un apartament cu trei camere.

Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Ne gândim la un apartment cu două sau trei camere. Cred că vom cumpăra unul cu trei camere”, a declarat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte va valorifica titluri de stat

Băsescu intenționează să obțină lichidăţi pentru noua casă prin valorificarea unor titluri de stat pe care le deține, potrivit declaraţiilor de avere depuse în ultima perioadă. Fostul şef de stat are un cont curent cu aproape 80.000 de lei, conturi în euro cu peste 40.000 de euro, 10.000 de dolari și 4.500 lei.

Atât Traian Băsescu, cât și soția Maria Băsescu au fiecare câte un cont de economii aferent titlurilor Tezaur, unul cu economii de 200.000 lei și celălalt cu economii de 216.000 lei, potrivit Antena 3.

În plus, Traian Băsescu are investiții de peste 3,9 milioane de lei (peste 790.000 de euro) majoritar în titluri de stat și câteva acțiuni Romgaz.

A aflat verdicul ÎCCJ la spital

Fostul președinte Traian Băsescu a povestit că i s-a făcut rău în timp ce era în Parlamentul European, cu o jumătate de oră înainte de a afla verdictul Instanței Supreme, iar această decizie, privind colaborarea sa cu fosta securitate a aflat-o când era deja la spital.

Întrebat dacă nu a avut vreun mijloc în care să își anunțe familia sau să poată da un mesaj public asupra stării sale de sănătate, Traian Băsescu a explicat că nu a avut timp pentru asta și nici nu avea cu el niciun mijloc de comunicare.

 

author avatar
Andrei Ștefan
719 afisari

13 COMENTARII

    • A uitat sa ne spuna de conturile din Elvetia cu milioane de euro. Derbedeul Petrov a furat de a rupt. La puscarie Petrov.

  1. andresi stefan sorosistii de la national,, ce-i mai plingeti de mila lu Petrov!! Petrov aka basila primar fiind votat de bucuresteni si-a cumparat o casa in buricu capitalei CASA FIN MIHAILEANU!! Are unde sta nu-i mai pligeti de mila TURNATORULUI JEGOS!

  2. Sa ma sune pe mine, ca-l ajut cu mare bucurie. Ii dau tot ce-mi ramane din pensia de 1200 de lei, dupa ce platesc facturile, chiar daca renunt la medicamente si nici nu mai mananc nimic o luna de zile. Oricum e post, numai sa-l stiu pe EL multumit…. ca tare mult BINE a facut poporului, mai ales atunci cand mi-a mai taiat 25% din pensie.

  3. Aceasta taratura carpa securistilor a lucrat toata viata la stat.Numai la vedere afiseaza milioane si milioane de lei si sute de mii de Euro.Pai de unde,din leafa lui de salariat la stat ? Chiar daca socotim si spaga de 300.000 de Euro dela Bercea mondialu,tot nu se justifica.Il ia cineva la bani marunti ?

  4. Jegosul turnator are un hotel in paris impreuna cu elena udrea, este multimiliardar in euro, dar minte ca un securist ordinar

  5. De ce sa cumpere apartament , casa din Mihaileanu care a luat-o ilegal nu o mai are ?
    Am inteles ca dosarul cu aceasta casa a disparut de la Primarie !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger