AcasăJUSTIȚIEDe la bal... la SPITAL! O nuntă din Neamţ s-a terminat prost...

De la bal… la SPITAL! O nuntă din Neamţ s-a terminat prost pentru socrul mic. De ce era să-l omoare un invitat

De la bal... la SPITAL! O nuntă din Neamţ s-a terminat prost pentru socrul mic. De ce era să-l omoare un invitat

O nuntă din judeţul Neamţ a fost la un pas să devină scena unei crime. Socrul mic a intrat în conflict cu unul dintre prietenii mirelui, iar totul avea să se încheie la Urgenţe pentru tatăl miresei.

Magistraţii din cadrul Tribunalului Neamţ s-au pronunţat în cazul acestei infracţiuni de tentativă de omor şi au aplicat o sancţiune cu detenţie,

Socrul a vrut să „spargă” nunta

La petrecerea care a avut loc în curtea socrului mic, Ionuţ Daniel Bădărău, în vârstă de 25 de ani, din Bozieni, a devenit recalcitrant când gazda a vrut să „spargă” nunta.

Pe la miezul nopţii, între socrul mic şi ginere a izbucnit o altercaţie, deoarece proprietarul locuinţei dorea ca petrecerea să se încheie. Între cei doi a intervenit, pentru a-i despărţi, viitorul acuzat.

Lucrurile aveau să degenereze într-o bătaie sângeroasă. Socrul mic a plecat în casă, de unde a revenit având în mână un obiect contondent, intenţionând să-l lovească pe Daniel Bădărău, care era în afara curţii. Nu a mai apucat, fiind pus la pământ cu un pumn. Apoi, agresorul a continuat agresiunea, lovind victima cu picioarele în zona capului şi toracelui.

Vinovatul trebuie să plătească despăgubiri „grase”

Astfel, inculpatul Ionuţ Daniel Bădărău a primit o pedeapsă de 6 ani şi 3 luni de închisoare, instanţa obligându-l şi la plata unor despăgubiri consistente, circa 237.600 de lei.

Victima agresiunii are de încasat de la acuzat suma de 200.000 de lei cu titlu de daune morale, plus 23.655 de lei cu titlu venit nerealizat în perioada aprilie 2018 – aprilie 2021.

author avatar
Andrei Ștefan
467 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger