AcasăJUSTIȚIEDe ce şoferul drogat de la 2 Mai riscă închisoare pe viaţă....

De ce şoferul drogat de la 2 Mai riscă închisoare pe viaţă. Ce le-au spus părţile vătămate anchetatorilor

Vlad Pascu, şoferul drogat de la 2 Mai care a provocat accidentul rutier în urma căruia au murit 2 oameni, iar alţi tineri au fost internaţi în spital, riscă închisoare pe viaţă.

Rudele victimelor accidentului de la 2 Mai solicită schimbarea încadrării juridice a faptelor comise de şofer.

Vlad Pascu, judecat pentru omor calificat?

Avocatul rudelor victimelor solicită Parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare încadrarea faptei lui Vlad Pascu ar trebui schimbată din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat. În acest caz Vlad Pascu risca închisoarea pe viață.

Părinții, sora și bunicii Robertei, tânăra ucisă de șoferul drogat Vlad Pascu în localitatea 2 Mai, precum și părinții tinerilor răniți în același accident solicită prin avocatul care îi reprezintă schimbarea încadrării faptei într-una mult mai gravă.

Nu poate scăpa „ieftin”!

„Având în vedere particularătățile situației de fap, considerăm că se impune analizarea fatptică sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat (față de persoanele decedate), respectiv infracțiunii de tentativă la omor calificat (față de persoanele vătămate) fiind necesară schimbarea încadrării juridice”, se arată în documentul înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Deocamdată, Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă, însă avocații victimelor cer ca el să fie pedepsit pentru omor calificat.

De altfel, specialiștii spun că pentru tânărul de 19 ani s-a închis orice portiță care ar fi putut să îl scape de o pedeapsă usturătoare.

747 afisari

5 COMENTARII

 1. S-a inchis pe dracui’,o sa-i dea cu suspendare,sau 4 ani,si dupa 1 an iese,” ca e pacat de tineretea lui „.Are atatea precedente in fata.O sa-si primeasca si permisul,si iar incepe nebuneala.Cu nebunii nu te pui.Nici cu Justitea mea endependenta.

 2. Cand te urci beat sau drogat la volan este un act voluntar si nu accidental.
  Daca tanarul poate face dovada ca a condus autovehicolul fortat de altcineva sau de forte majore, chiar si vointa lui Doamne-doamne, atunci poate fi ucidere din culpa, dar betia si droganeala nu’s scuza pentru crime.
  Orice criminal profesionist s-ar imbata inainte de crima, ca in caz ca este prins ar avea scuza betiei.
  Si la cate crime de tradare fac politicienii nostri nu au nici ei scuza betiei, dar o incearca pe cea a droganelii.
  Oricum ignoranta lor crasa si imbecilitatea lor nu pot fi scuze de asemenea.

  • A declarat nesimtitul ca s-a drogat dupa ce a fugit de la locul accidentului, s-ar putea sa-i mearga manevra, mai ales ca fusese oprit inainte de accident de catre politie, politie care a constatat ca este apt de a conduce si i-au dat drumul. Cred ca asta va fi strategia avocatilor pentru a-l incadra la omor din culpa. In 6 ani s-ar putea sa iasa.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri