AcasăJUSTIȚIEUPDATE. Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare! „Dacă eram drogat, poate...

UPDATE. Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare! „Dacă eram drogat, poate îmi dădeau mai puţin”

Şoc în fotbalul românesc! Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare pentru 7 luni și 10 zile, după ce a fost prins conducând fără permis.

El trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova, anunţă prosport.ro.

UPDATE. Fostul internaţional a reacţionat, telefonic, la Fanatik, pe marginea condamnării la închisoare cu executare.

Poate dacă mă prindeau drogat şi băut, poate îmi dădeau mai puţin. Eu trebuie să mă predau în 6 ore. Eu sunt plecat din ţară, am să mă întorc sâmbătă sau duminică. 

Mă vor aştepta cu flori la aeroport. E ziua soţiei mele pe 5 octombrie, îmi pare rău pentru familia mea”, a spus Dănuţ Lupu plângând.

Ce a decis Instanţa?

La începutul lunii septembrie, fostul internațional român a mărturisit că a fost nevoit să conducă fără permis de conducere din cauza problemelor de sănătate care trebuiau remediate urgent. Dar Instanţa nu a ţinut cont.

CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge Apelul inculpatului Dănuț Lupu.

02.10.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: S2 C6 A
Tip solutie: Respins apel

Solutia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.

Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul în care Dănuț Lupu a fost condamnat.

866 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu țin minte ca Lupu să fi făcut vreun accident cu mașina. De ce nu a fost judecat ÎN SPIRITUL LEGII nu numai în litera legii. Dacă era un pericol la volan, cum sînt destui ce au permise*, ar fi fost de-nțeles, dar așa?
    * a se vedea că nu se mai numește carnet de conducere ci permis de conducere; numai sclavului i se permite să facă aia sau ailaltă; un om liber face ce vrea, cînd vrea, atîta timp cît nu vătămă pe cineva, strică sau fură avuția cuiva, nu îngădește libertățile altuia.

  2. Bine ca lui Clotilde i-au dat numai avertisment, dl politisti ar trebui sa citeasca un pic mai bine, se da amenda

  3. & Unii care aveau socrii polițiști și nu au prins loc în sistemul public, ”au obținut” și dosare penale pe persoană fizică, probabil ”parte de zestre”, ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri