AcasăJUSTIȚIEDan Tudorache, REACȚIE FULGER după ce a fost pus sub control judiciar:...

Dan Tudorache, REACȚIE FULGER după ce a fost pus sub control judiciar: „Oare ce reclamă atâta urgență”

Dan TudoracheDan Tudorache, REACȚIE FULGER după ce a fost pus sub control judiciar: „Oare ce reclamă atâta urgență” / foto: facebook.com/dan.tudorache.psd.1

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a reacționat sâmbătă dimineață la comunicatul oficial al DNA, în urma căruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influență și spălare de bani.

„Indiferent cât de neplăcut este acest subiect, am promis că vă voi ține la curent cu mersul anchetei. Aseară am fost convocat la DNA, unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicații pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani. Nu m-am prevalat de dreptul la tăcere, pentru că, așa cum am spus, NU AM NIMIC DE ASCUNS. Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului.”, a scris fostul primar al Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Dan Tudorache se întreabă „oare ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008??? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare!”. „Cu toate acestea, refuz să intru pe tărâmul speculațiilor, deși tentația este foarte mare.”, încheie el postarea.

Se autosuspendă din PSD

Daniel Tudorache este membru PSD de peste 20 de ani. Decizia procurorilor DNA de a-l plasa sub control judiciar l-a determinat să se autosuspende din partid.

„În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol șansele reale de câștigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani și în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică.”, a transmis Tudorache în urmă cu puțin timp.

author avatar
Andreea Vlad
644 afisari

6 COMENTARII

  1. Oferta noua. Activitate la domiciliu. Castiguri asigurate pentru o perioada de 20 de ani, dupa incheierea unui contract special si semnat numai cu pixul, in original, trimis prin posta. Va selecteaza unul dintre membrii echipei noastre, dupa ce trimiteti mesajul: ACTIVITATE COMPLET ONLINE, la adresa de email dudasfabian2001@gmail.com

  2. DAN TUDORACE a dovedit ca este un MARDOIAS fara strategie PAI CU FOSTA SOTIE, ORI CU MENAJERA SAU FEMEIE DE SERVICI SA ASCUNZI FURACIUNILE de miliarde DIN BANUL PUBLIC, putea sa ia cateva lectii macar de la VANGHELIE goagal , metoda de hotie a lui TUDORACHE se aplica acum 30 de ani…… lumina……

  3. Psd da 40% din coruptii Romaniei urmat de aproape de PDL acum absorbit de Pnl cu 55%, urmat de alte partide cu 5%.

  4. Alt proces politic, ca pe vremea lui Tatucul Stalin, Johannis il are pe Stalin drept model, si actioneaza la fel, prin incarcerarea adversarilor politici, pentru acapararea puterii absolute in Romania, am scapat de un dictator, acum am dat de alutul, hastag unde esti ?

  5. Comisarul.ro , ieri , 21 noiembrie , ora 23:43 : ” PSD … FURT , DIAMANTE , MINCIUNI ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger