AcasăJUSTIȚIECum scapă de condamnări Elena Udrea şi Ioana Băsescu. Decizia CCR s-a...

Cum scapă de condamnări Elena Udrea şi Ioana Băsescu. Decizia CCR s-a pus deja în aplicare

elena udreaCum scapă de condamnări Elena Udrea şi Ioana Băsescu. Decizia CCR s-a pus deja în aplicare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis în premieră să pună în aplicare decizia CCR cu privire la prescripţie, adică la termenul maxim la care poate fi trasă la răspundere o persoană pentru încălcarea legii.

Asta e o veste bună pentru Elena Udrea, Ioana Băsescu sau Sorin Blejnar, care ar putea scăpa şi ei de condamnări.

S-a creat un precedent

Un precedent în acest sens s-a creat deja. Un om de afaceri din Iaşi, Ioan Zapodeanu, a fost deja eliberat în baza acestei decizii.

Contestația în anulare a fost depusă de avocații omului de afaceri care în cursul lunii decembrie 2021 a fost condamnat, definitiv, la patru ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu și spălare de bani.

Avocatul acestui om de afaceri a motivat că acuzațiile aduse clientului lor erau prescrise în baza deciziei Curții Constituționale a României, din anul 2018, care stabilește că termenul de prescripție a infracțiunilor este cel general, în lipsa unor prevederi legale.

author avatar
Andrei Ștefan
889 afisari

8 COMENTARII

  1. JUSTITIA ESTE UN BORDEL. PLATA SE FACE INAINTE. CAND AUZI, ASTAZI, DESPRE CINEVA CA E PROCUROR SAU JUDECATOR, STII PRECIS CA POARTA HAINA STATULUI CA SA ACOPERE TRUPUL TALHARULUI. IN ANII 90 MUNCITORII SE LACOMEAU LA PLATI COMPENSATORII SI AU PIERDUT LOCURILE DE MUNCA ALE URMASILOR LOR. ASTAZI MAGISTRATII SI CLICA JUSTITIARILOR AU DISTRUS COMPLICI FIIND TARA, POPORUL, PROPRIETATEA STATULUI, AU LUAT PARTE LA JAFURI SI TRANSFERURI DE AVERI COLOSALE, GANDIND, IDIOTII, CA ODRASLELE LOR VOR TRAI IN STRAINATATE. DA, VOR TRAI! SE VOR INJECTA, VACCINA, SE VOR FACE EXPERIMENTE PE EI, SE VOR DROGA, SE VOR PROSTITUA SI ASTFEL TARA VA SCAPA DE ASCHIILE TRADATORILOR SI SCURSURILOR CARE AU JURAT SA RESPECTE LEGEA, PROPRIETATEA SI ADEVARUL. CE ISI FACE OMUL CU MANA LUI, NU DESFACE NICI DRACU, JUSTITIARILOR! SA VA AJUTE DUMNEZEU SA SE ALEAGA PRAFUL SI PULBEREA DE TOTI CARE ATI JUDECAT DUPA CAT V-AU RECOMPENSAT HOTII! COMPLICELE E MAI RAU DECAT FAPTUITORUL!

  2. Cum e posibil sa iei 1milion de euro de la CEC Bank cu garantie nexam,dupa care vinzi ilegal sigla CEC Bank(frunza)catre Ministerul Dezvoltarii cu 6milioane de euro.Deci FURT si SPALARE DE BANI plus ABUZ IN SERVICIU si GRUP ORGANIZAT Basescu Ioana//Urdea Elena Gabriela//Altii din CEC Bank/MDRT/MF

    • Plus nenumaratele furturi imobiliare cu procuri false la PrimariaCapitalei cu Orban/CocosDorin/BasescuTraian/Alina

      • Plus afaceri cu clanurile interlope Sile-Nutu Camataru,BerceaMondial,Carpaci etcetera

        • Plus afaceri cu pacanele Gaminator aduse din Rusia cu DorinCocos si Ghita la Craiova,dupa care teapa cu LoteriaNationala,FortunaGames,si alte firme ale lui Ghita Sebastian

          • Plus afaceri cu spionaj chinezesc la ambasada Romaniei din Washington cuDorinCocos si chinezoaica de la Minerva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger