AcasăJUSTIȚIECum arată Călin Donca după ce a ieşit din arest. Afaceristul a...

Cum arată Călin Donca după ce a ieşit din arest. Afaceristul a ajuns de nerecunoscut! (VIDEO)

Călin Donca va petrece Sărbătorile de iarnă cu familia. Omul de afaceri a fost eliberat din arestul preventiv al Poliţiei şi trimis, de judecători, în arestul la domiciliu.

Continuă cercetările pentru constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală.

Călin Donca, bărbos şi pletos

Afaceristul a stat 3 luni în pușcărie și și-a lăsat barba să crească, aspectul său fiind neglijent. Totuși, el a lăudat perioada petrecută după gratii, semn că nu i-a mers rău, din punct de vedere spiritual.

Donca a avut o revelaţie şi a realizat că adevărata „bogăţie” este familia.

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogăţire personală. În primul rând vreau să le mulţumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate şi au fost îngăduitori.

Mulţumesc prietenilor, familiei, soţiei eroine care a dus şi firma, şi copiii şi absolut tot. Cel mai greu a fost despărţirea de familie.

Ştiţi cum este, când sunteţi în situaţii de genul acesta simţiţi ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale…. copiii fără de care nu puteam să dorm seara (n.r. are lacrmi în ochi), soţia cu care sunt de 15 ani în relaţie.

N-am stat niciodată despărţit de ei. Alea sunt toate lucrurile care contează.

Din păcate, toată alergătura noastră, fugind după averi, fugind după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri mai scumpe, când de fapt adevărata mare bucurie este la noi acasă şi nu aflăm decât atunci când ni se ia„, a declarat Călin Donca.

Arestul la domiciliu, într-un apartament

Călin Donca a ales să își petreacă arestul la domiciliu într-un apartament pe care îl deține la Brașov și nu la casa familiei, din Săcele. Spune că, în cele aproape trei luni de arest, a scris și o carte de 300 de pagini, despre experiența prin care a trecut.

Reamintim că magistraţii de la Tribunalul Braşov au respins cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv, aşa că milionarul Călin Donca a putut fi eliberat.

„Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor: Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora”, se arată în decizia Tribunalului Braşov, potrivit portalului instanţelor.

author avatar
Andrei Ștefan