AcasăJUSTIȚIEControl judiciar pentru tatăl care și-a bătut cu sălbăticie copilul, sub ochii...

Control judiciar pentru tatăl care și-a bătut cu sălbăticie copilul, sub ochii familiei

sursa foto: stirilekanald.ro

Reținut în primă fază pentru 24 de ore, un bărbat care și-a bătut cu o violență ieșită din comun băiatul în vârstă de 7 ani a fost plasat sub control judiciar.

După cazul zguduitor de zilele trecute, de la un loc de joacă din Hunedoara, cu băiețelul trântit violent la pământ de un bărbat, într-un acces de furie, s-a aflat prin ce a trecut un băiat din Suceava, căzut victimă nervilor propriului tată. Dar și ce măsură s-a luat în cazul bărbatului identificat drept M.M, cercetat pentru „violenţă în familie”, respectiv plasarea sub control judiciat, pentru 60 de zile, de miercuri începând.

De altfel, e important de precizat și faptul că s-a dispus, ca măsură de protecție, cazarea membrilor familiei în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, ”în vederea evitării contactului direct cu inculpatul”.

Ce ar fi iscat furia tatălui

Din câte s-a transmis din direcția Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, incidentul datează din 14 ianuarie, când tatăl i-ar fi cerut copilului să-și facă o temă pentru acasă. ”Minorul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forța brațelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână și folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor și al membrelor, cauzându-i acestuia suferințe fizice”, se precizează în comunicatul de presă.

Dacă în primă fază se aflase că la episodul deosebit de violent asistase – fără să reacționeze – mama copilului, mai nou s-a aflat că au mai fost și alți martori ai ororii. ”La desfășurarea acestui eveniment au asistat toți membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor. O parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeași cameră, de către minorul M. D. B.”, a mai transmis aceeași sursă.

Între timp, filmarea a ajuns și în atenția reprezentanților Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Frumosu, care au sesizat poliția.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger