AcasăJUSTIȚIECondamnări definitive. Pedepse cu executare pentru doi agresori ai jandarmeriței, de la...

Condamnări definitive. Pedepse cu executare pentru doi agresori ai jandarmeriței, de la mitingul din ”10 august”

Condamnări definitive - ”10 august”. Pedepse cu executare pentru doi agresori ai jandarmeriței (sursa foto: infobraila.ro)

S-a aflat decizia Curții de Apel București în cazul episodului de agresiune comis asupra jandarmeriței, de la mitingul din 10 august 2018, din Piața Victoriei, în urma cărora tinerei i-a fost sustrasă arma.

Este vorba despre prima hotărâre definitivă a unei instanțe, în cazul 10 august. E important de precizat faptul că în primă fază, toate cele șapte persoane cercetate în această speță primiseră pedepse cu suspendare.

Joi, însă, s-a aflat că doi bărbați, acuzați că au agresat-o pe jandarmeriță și că i-ar fi furat arma din dotare, au primit închisoare cu executare, anunță Digi24. Unul dintre aceștia a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni de închisoare, celălalt de 2 ani și 9 luni de închisoare. Ambele, așadar, cu executare.

Restul celor cinci persoane cercetate în acest caz au rămas cu pedepsele cu suspendare dispuse de instanță. Vă amintim că prima decizie în acest dosar a fost pronunțată în decembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 1.