AcasăJUSTIȚIEColţul de Rai în care s-a ascuns Cătălin Cherecheș după ce a...

Colţul de Rai în care s-a ascuns Cătălin Cherecheș după ce a fugit din România. Edilul are şi afaceri acolo

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare care a fugit din România după ce a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, s-ar fi ascuns într-un colţ de Rai.

Edilul s-ar afla în Italia, pe insula Pantelleria, la 100 de kilometri sud de Sicilia, în mijlocul Mării Mediterane, aproape de coasta Tunisiei, conform unor surse citate de adevarul.ro.

Cherecheş, care are rezidență în Italia și Austria, ar avea rude apropiate în regiunea Milano.

Ar fi ajuns în Italia cu buletinul vărului

Edilul penal a ieșit din țară prin Vama Petea spre Ungaria, cu buletinul unui văr care îi seamănă și locuiește în Austria. Faptul că a trecut atât de ușor cu un taxi și cu buletinul unei rude prin filtrul vameșilor ridică semne de întrebare.

Cătălin Cherecheş a fost verificat de un polițist de frontieră român și de unul maghiar. Deși agentul român l-a recunoscut pe Cherecheș, l-a lăsat să părăsească țara pentru că buletinul prezentat la control era real și a fost verificat prin aparatură de la frontieră.

Şi-a adăugat două infracţiuni la cazier

Odată cu această aventură ca-n filme, noile infracțiuni comise de primarul din Baia Mare sunt: trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

Cherecheș este dat în urmărire după ce a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru luare de mită.

author avatar
Andrei Ștefan
2.422 afisari

8 COMENTARII

  1. Pute rau! L-a recunoscut dar a fost lăsat sa treacă… buletinul varului. Cum știau ei toate detaliile după ce fapta a fost săvârșită. PROFESIONIȘTI! Si varul de ce nu e sub mandat de arestare pentru complicitate la fals de identitate și înlesnirea recerii frauduloase a frontierei? Pentru ca nu știu sigur treaba asta. De fapt nici nu știu dacă a ieșit din tara. Toata treaba e un circ pentru ochii creduli. A fugit Cherecheș și s-a terminat cu asasinatul de la Sibiu.

  2. Politistii pun urmatoarea problema: niciun politist nu ar fi fost sanctionat daca eram in Shengen.Pentru ca, nu mai exista verificari la granita.
    Dupa ei, cei cautati de politie zburda liber prin Europa șenghenată?

  3. Foarte bine , de ce Oprescu si Bica ,da , si el nu ? NU AVEM JUSTITIE ! pina si securistul de Chireac spune si tot nu se face nimic . cu tuta de Gorghiu ce pretentii sa ai ,

  4. Ce se mai aude de crima de la Sibiu? Erau o groaza de specialisti veniti de la Bucuresti. Cum au fost intoxicati si au murit oamenii de la Murgeni?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri