AcasăJUSTIȚIECelebrul cântăreț Gabriel Dorobanțu, audiat la DIICOT: ”M-a mirat lucrul ăsta” -...

Celebrul cântăreț Gabriel Dorobanțu, audiat la DIICOT: ”M-a mirat lucrul ăsta” – VIDEO

Celebrul cântăreț Gabriel Dorobanțu, audiat la DIICOT. ”Li s-a cerut bani în numele meu” - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

Gabriel Dorobanțu a ajuns, joi, la DIICOT, pentru a da explicații în fața unui procuror, după ce a căzut victimă unor răufăcători.

Nu cred că sunt singura victimă. Mi-am recuperat prejudiciul și acum merg la audieri. Am constatat că (…) de pe card lipseau bani, am făcut o negație (…) și banca mi-a restituit banii. Nu o sumă foarte mare, dar erau banii mei”, a declarat Dorobanțu, înainte de a sta de vorbă cu oamenii legii.

Primul semn de întrebare

Solistul a explicat care a fost primul semn de întrebare în cazul său și anume un apel venit din partea unei companii de telefonie mobilă, despre o presupusă achiziție scumpă pe care ar fi făcut-o. ”Prima atenționare a fost în momentul când am primit telefon (…) și mi s-a transmis că am făcut o comandă de telefon foarte scump și eu am negat lucrul ăsta și a trebuit să insist că nu e comanda mea și m-a mirat lucrul ăsta”, a povestit cunoscutul interpret.

Nu e singura problemă pe care a reclamat-o artistul, în acest caz. ”S-au încărcat cartele pe abonamentul (…) pe care-l am pentru internet, telefon și televizor, s-a vorbit cu prietenii mei de pe contul de Facebook și li s-a cerut bani în numele meu. Știu că mulți au dat. (…) Am înțeles de la cei care fac cercetări că sunt sume destul de mari”, a mai afirmat Dorobanțu.