AcasăJUSTIȚIECe s-a aflat despre Liviu Dragnea! Cu ce restricție s-a ales, după...

Ce s-a aflat despre Liviu Dragnea! Cu ce restricție s-a ales, după recentul interviu online

Abia ce apucase să povestească, pe la începutul discuției cu fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, cu ce își ocupă timpul în penitenciar, că Liviu Dragnea ar fi și aflat că i-a fost restricționat accesul la muncă. Totul, după recentul interviu – primul după 13 luni de la încarcerare. Și în ziua în care Dragnea a făcut și o vizită la DNA.

Chiar avocata acestuia ar fi anunțat faptul că Dragnea nu ar mai avea drept de muncă la Rahova, conform digi24.ro.

Un lucru e clar, în prima parte a interviului în cauză, realizat via Skype și difuzat joi seară la Realitatea Plus, Liviu Dragnea dădea de înțeles că meșterește la atelierul auto din penitenciar. „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație (…) Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, răspunsese Liviu Dragnea unei întrebări.

Totodată, e de precizat faptul că după același interviu, s-au început verificări. Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că s-a cerut de la administrația locului de deținere în care se află Dragnea, respectiv de la Penitenciarul Rahova, „documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online.”

Detalii despre prezența fostului lider PSD la DNA, pentru schimbarea încadrării într-un dosar, aflați AICI.

319 afisari

11 COMENTARII

  1. De ce nu li se da drept de aparare cetatenilor romani închiși ? Ce stat neobolsevic i asta?

  2. De ce nici un parlamentar lab… il nu verifica condițiile de detentie in institutiile de detentie. Sa intrebe cetateanul privat de libertati ce si cum?

  3. Comisarul .ro , astazi , ora 20:23 : ” DNA IL ACUZA PE LIVIU DRAGNEA DE CONSTITUIRE DE GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT IN DOSARUL TELDRUM ”.

  4. Comisarul.ro , astazi , ora 19:21 : ” PSD S-A PRABUSIT IN SONDAJE , NU TRECE DE 20 % . LA BAZA PSD S-A INSTAURAT PANICA : ” OAMENII NU NE MAI VOR !”

  5. SPOTMEDIA.RO , azi , 27 iunie 2020 , ora 06:57 , articolul semnat de Ioana Ene Dogioiu si intitulat ” CUM A FOST POSIBIL ?” : A fost un plonjon in trecutul recent . Dragnea a ramas intepenit in aceleasi teme , pentru el timpul pare sa fi inghetat in 27 mai 2019 . CEEA CE MA CUTREMURA ESTE CUM UN OM ATAT DE PRIMITIV, CU TEME ATAT DE PUTINE SI OBSESIVE , A REUSIT SA IA CAPTIVA O TARA INTREAGA SI SA REDUCA AGENDA PUBLICA LA TEMELE LUI SAU LEGATE DE EL . PROBABIL CA ACEASTA ESTE CEA MAI TRAGICA DIMENSIUNE A PERIOADEI DRAGNEA . Adrian Nastase avea totusi o dimensiune intelectuala certa , LIVIU DRAGNEA E UN INFRACTOR DE DUZINA , SMECHER , DAR SIMPLIST , LIPSIT PANA SI DE O MINIMA SPOIALA . Privit acum , cu ideile lui obsesive , cu fix aceleasi sabloane , fix aceleasi acuzatii , ESTE DE-A DREPTUL RUSINOS CA A REUSIT SA ADUNE ATATA PUTERE . RUSINOS PENTRU PARTIDUL LUI , PSD , RUSINOS PENTRU OPOZITIE , RUSINOS PENTRU TARA ACEASTA . DRAGNEA A FOST UN ACCIDENT TERIBIL AL ISTORIEI , DIN PACATE REGRETABIL DACA LECTIA NU VA FI CORECT INTELEASA ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger