AcasăJUSTIȚIECe judecător i-a dat Elenei Udrea pontul să fugă?

Ce judecător i-a dat Elenei Udrea pontul să fugă?

Băsescu tremură după ce Udrea ajunge la pușcărie

Elena Udrea nu a fugit din țară nici în urmă cu o lună, cu o săptămână sau cu o zi… Cu toate că, în mod oficial cel puțin, informațiile publice despre termenul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție erau aceleași.

Numai că, stranie coincidență, femeia care la un moment dat aspira chiar să devină Președintele României a fugit, la propriu, doar cu câteva ore înainte de pronunțarea sentinței. Disperarea acesteia arătând că, fără putință de tăgadă, Elena Udrea a fost informată ”la timp”, chiar dacă și în ultima clipă, că sentința Curții Supreme îi va fi una defavorabilă.

Băsismul moare, dar nu se predă!

Astfel că după reținerea în cele din urmă a Elenei Udrea în Bulgaria, aproape de frontiera cu Grecia, prioritatea absolută a organelor de anchetă ar trebui să fie urmărirea pistei despre cine a avertizat-o pe aceasta că trebuie să fugă! Și că sigur completul format din 5 judecători va urma să o bage în pușcărie, la propriu… Ceea ce nu se poate traduce decât prin amara constatare că ”băsismul” din sistem încă rezistă! Și face orice pentru a nu se pune mai multă presiune ”decât trebuie” pe Elena Udrea. Cea care, cel puțin până acum, nu a vorbit…

author avatar
Catalin Tache
6.435 afisari

41 COMENTARII

  1. CUM GOLANIA NU-I STRAINA DE JUSTITIA ROMANEASCA ,ORCE RASUFLA ASA CUM DE ALTFEL S_A DOVEDIT IN ZECI DE CAZURI !.
    VOI AMARESTENII NU-I PLANGETI DE MILA EXCROACEI CARE SFIDA ORCE SUB STAPANIREA DE PROASTA AMINTIRE A TURNATORULUI BASE .
    SUNT DESTUI SANTAJABILI IN JUSTITIE SI DUPA UN CIRC DE ANI IN CARE S_AU DAT DE CIASUL MORTII SA O SCAPE DE PUSCARIE PE LEANA DE PLESCOI ,DUPA VRUN AN O VEZI PE LEANA BINE MERCI ELIBERATA DE O JUDECATORIE DE TREI PARALE PE MOTIVE DE CUMINTENIE !!,OR DELATIUNE -TURANATORIE .
    FAPTUL CA S-A SUSTRAS EXECUTARII PEDEPSEI O INCRIMINEAZA SI PRACTIC NU POATE BENEFICIA DE SCUTIREA EXECUTARII INTEGRALE A PEDEPSEI .
    VOM TRAI SI NE VOM MIRA IAR DE SVAITERUL JUSTITIEI ROMANESTI.

  2. Întreb și eu așa că orice cetățean că nu vorbește nimeni, zic ziariștii, prejudiciile făcute de Udrea, Basesti și alții sunt recuperate, au pus sechestru asigurator?
    Ăștia stau un an doi apoi rămân cu averi colosale.
    Judecătorii noștri dau trei ani pentru o găină dar uita sa recupereze prejudicii de milioane și când te gândești și vezi că mai există judecată divină, sau sunt iei părți vătămate altfel se aplica legea.

  3. OFF..OFF..CE DURERE!!! PLANGETI CA ARE COPIL…DAR CAND EA, BASESCU, GHITA SI MONICA MACOVEI ARUNCAU IN INCHISOARE FEMEI CU COPII ACASA II PASA CUIVA??? TROPAIAU DE BUCURIE CA AU MAI FURAT VIATA CUIVA…
    IA UITE CE PARADEALA PE CAPUL BASESTILOR: FLUTUR PRINS CU MANA LUI DREAPTA CU PLICUL CU 40.000 EURO, IERI, FOSTUL SEF DE CABINET AL LUI BASESCU, PEDOFIL, BOGDAN DRAGHICI…SINUCIS, LA GANDUL CA IL DISTRUG 15 ANI DE PUSCARIE PENTRU ABUZURILE CONTRA COPIILOR. AZI..UDREA…CONDAMNATA SI FUGARA…CINSTITII FRATI GARDEAN LUCRATORI PENTRU DAN VOICULESCU…CINE URMEAZA MAINE? VIDEANU? BLAGA? BERCEANU?…

    • Toma,inteleg ca esti revoltat doar de unii hoti,de marii hoti PSDisti,care au inceput „demolarea” Romaniei in 1989..nimic,taci malc! Adica de Iliescu,Nastase,Miron Mitrea, Hrebenciuc,Dan Voiculescu,etc,etc. Stii cum de numeste asta? Propaganda PSD mascata!

  4. & Social și economic o decizie păguboasă pentru bugetul public, ca și la Monica Iacob Ridzi, ca efecte economice și implicații sociale, dacă în spatele deciziei nu sunt și alte considerente de mânuire și conducere judecătorească cu scopuri mai „strategice” , ?

  5. SÂ SE PUNÂ SECHESTRUL PE APARTAMENTELE DIN BUCUREȘTI ALE LUI JIGODIA DE UDREA, ARE VILÂ LA OLÂNESTI CU 10 CAMERE CU OAMENI ANGAJAȚI UNUL SI UNU O ARE INCHIRIATÂ NUMAI LA BOIERI………………………….

    • Pai nu o intreaba nimeni cum a facut atatia bani fiind angajata doar la stat.
      Si nici cati bani are prin conturi straine.

  6. Pe Bionda PrimaDona a lu’ Basescu au rezolvato baietii. Asteptam cu interes rezolvarea actualei Blonde PrimaDona, cu tot cu dulapul ei de hartie igienica. Nu de alta, dar se stafideste de nu mai ai ce baga la racoare.

  7. SA VA POVESTESC O COMBINATIE SI MAI MARE. O SCAMATORIE SI MAI TARE
    VORBESTE LUMEA,AUZI SOAPTE,PE LA STAT….CA CICA AR FI….CICA S-AR POVESTI CA arafat raed NU ARE CETATENIE ROMANA
    ALO!!!!!!!!!!!!
    STATU GOSTA-TU MILITIA PROCURATURA PARCHETELE CURTILE DE CONTURI SI ALTE MASCARELI
    CUM POATE UN INDIVID SA OCUPE O FUNCTIE DE INALT FUNCTIONAR IN STATUL ROMAN BASCA BAFTO DE LO DE LO UN BUGET DE 1 MILIARD EURO SI NICI MACAR SA NU FIE PE AICI
    PS.
    DOTTORRE VICTOR VIOREL PONTA PARCA L-A NUMIT SECRETAR DE STAT….ACUM CU ROMPETROL 100 MILIOANE SPARTAN TURCIA…O DATA VEDE NASU’ PASARICA FINII…DA E BULAU

  8. Dusi la canal nu la huzur si la scris carti.Confiscate averile. Cu aceasta justitie care ii condamna la bascalie sa inchida ochii prostilor sa tot dai cu jula. daia se si inghesuie ca disperatii la ciolan de la primar de sat pana la parlament si cotroceni. Judecatorii si avocatii sunt in slujba hotilor, au cangrenat tara pe salarii si pensii de nesimtiti. Nimeni nu se atinge de ei ptr ca de ei depinde liber la furaciune. Sunt la comanda politicului. Universitatile de drept sunt fabrici de infractori. In 30 de ani au praduit tara. In toate partidele sunt pomelnice de hoti,tradatori ,lichele si incompetenti Astia ne conduc.

  9. ARAHAT, ce pute răăău, nu va păți nimic! NIMIC! CIOLACU, acest grețos lingău, a primit ORDIN din PĂDURE, să-i dea peste mână Rafilitului fiu de torționar, pentru a proteja (la modul cel mai serios) AGENTUL calificat, din GUVERN(ELE) coloniei.
    Asta CA SĂ SE ȘTIE CĂ SE ȘTIE !!!

  10. Inainte de asta ,Tache,daca erai cinstit ca jurnalist, tu si toti cei care iti seamana, nu va puneti de 10 ani o intrebare simpla.Cum a disparut Ghita si cum de nu il gaseste nimeni desi se plimba ,bine merci,pe bulevardele din Belgrad?A ?Ti-ai dracului de jurnalisti securisti.

  11. Tot sistemul e putred de kopupt, numai idiotii inutili si aia vaxxinati in cap cu doxe multiple mai cred in rahatul numit justitie in Bukalistan !! Bai, nu exista asa ceva, in colonia esuata semi-bananiera totul e terminat, la propriu !! Nu te poti baga in sistem numai daca esti korupt ca si ei, altfel iti dau eject aia din prima !! Bai Nuti, vezi sa nu dai peste unul care nu stiede glume, si te gaseste pana si in Puerto Rico, asa ca atentie pe unde iti faci siesta !! Ha ha ha 🙂

  12. Cine putea sa ii dea pontul Elenei Udrea???, unul dintre magistratii din miile de magistrati platiti regeste cu salarii de lux de statul roman!!!! Astia sunt cei din puterea judecatoreasca din Romania!!!

  13. Domnilor, uitati ca ministrul justitiei este de prin partile Plescoiului ? Da este de mirare aceasta condamnare. Sa nu trebuiasca sa platim tot noi pana la urma

  14. Idiotul de Petrov are atatea oameni pe constiinta, daca o are, ma indoiesc, o fata reala de securist are viermele asta, de ce nu iau atitudine toti cei care au suferit dupa urma
    ” modernizarii justitiei” a se citi, crearea staului paralele, facute sub obladuirea politica a jegosului de securist
    In ziua cand Iliescu l-a desemnat urmas, toti tovarasii ofietri, mai ales cei de la Directia I , au actionat in asa fel, incat tot trecutul sa-i fie ascuns, ars si distrus, ca jigodia sa apara basma curata in fata tarii, si cu ajutorul nostru, al ofiterilor din Directie, se ajunga canalia Presedinte

  15. 1.adica cine a dat pontul ca pronuntzarea VA AVEA LOC IN ACEA ZI,
    se putea lasa cu amanarea pronuntzarii,asta e intrebarea, este coincidenta sau nu?
    2.dom’le:
    pe langa judecatori mai sint si grefieri?
    judecatorii se vb. intre ei CAND pregatesc sa dea pronuntzarea,
    peretzii au urechi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger