AcasăJUSTIȚIECe este "Legea 2 Mai", pe care Senatul a adoptat-o. Cine sunt...

Ce este „Legea 2 Mai”, pe care Senatul a adoptat-o. Cine sunt românii care vor sta mai mult la închisoare

Senatul a adoptat, luni, în calitate de prim for sesizat, „Legea 2 Mai”. Conform Alinei Gorghiu, ministrul Justiţiei, este o iniţiativă legislativă care „ne asigură că toţi traficanţii de droguri de mare risc vor sta în închisoare”.

Proiectul inițiat de PNL elimină posibilitatea suspendării executării pedepsei sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Creşte condamnarea cu închisoarea

De asemenea, iniţiativa prevede creşterea de la 2-7 ani la 3-10 ani a pedepselor pentru anumite operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Camera Deputaţilor este for decizional pe proiectul de lege.

E o lege care ne asigură că toţi traficanţii de droguri de mare risc vor sta în închisoare. Acolo le este locul. Când vorbim de droguri de droguri de mare risc, ne referim la: Cocaină, heroină, ecstasy, fentanyl, oxicodonă.

Acele droguri de mare risc care distrug destine. Producţia şi traficul de droguri rămân cea mai mare afacere criminală din UE”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ministrul Justiţiei a mai punctat că autoritățile vor trebui să găsească pârghii prin care să stopeze traficul de droguri care generează bani negri în economia subterană.

454 afisari

5 COMENTARII

 1. DECIMAREA MAFIEI DROGURILOR TREBUIE SA INCEAPA CU CAPII DIN : JANDARMERIE,POLITIE,VAMI,PROCURATURA,JUDECATORI , SERVICIILE ,POLITICIENI PARLAMENTARI ,GUVERN.
  IN LINIA A 2 a SUNT FAMILIILE ACESTORA ! .
  IN LINIA a 3 a SCOLILE SI ARMATA !.
  GANGENA A PATRUNS IN TOATE STRUCTURILE DE FORTA ALE TARII.
  CE EXEMPLU MAI VRETI ?,CAND POLITISTI ,JANDARMI SUNT PRINSI VANZAND DROGURI ?.
  CE MAI ARE DE SPUS MINISTRU PREDOIU CAND DIN CAMERELE DE CORPURI DELICTE CONFISCATE AU DISPARUT PROBELE ?.
  DEMISIA ESTE O CHESTIUNE DE ONOARE !!,DAR DE UNDE ONOARE IN POLITICA ??.

 2. este o mascarada premeditata . au fost lasate la liber drogurile pina s-a format masa critica de dependenti . iar acum totul este inutil , drogatul face orice pentru a obtine drogul . mascarada este peste tot in lume , drogatii sint usor de controlat de mafia politicienilor care mai primesc si dreptul .

  • Nu numai ca este in MJ, ci si il CONDUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!! O stiu de pe vremea cand bazaia pe la sectorul 6 in organizatie, a rupt tot in materie de barbati.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri