Cauta

Caz ciudat în Bucureşti: a ales la întâmplare un apartament, unde a intrat ca să facă duş! Ce explicaţii halucinante a avut infractorul

Un caz foarte ciudat a avut loc în Bucureşti, în urmă cu un an, dar sentinţa judecătorilor a venit abia acum.

Un recidivist din București a fost judecat pentru violare de domiciliu după ce a intrat în casa unui bucureștean pentru a face un duș.

Concubina l-a dat afară din casă

Pentru că până la locuinţa sa există o ușă care stă închisă, proprietarul unui apartament dintr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a lăsat ușa casei descuiată.

Într-o zi, fiind acasă și auzind zgomote la unchiul său în locuinţă, un tânăr de 16 ani care locuia într-un apartament vecin s-a dus să vadă despre ce e vorba.

Intrând în casă, adolescentul a văzut „un bărbat dezbrăcat, având un prosop înfăşurat în jurul taliei”. Băiatul și-a sunat tatăl care a venit de urgență să vadă despre ce e vorba.

După ce l-a chestionat cu privire la motivul prezenţei sale în imobil şi i-a solicitat în mod explicit să părăsească locuinţa fratelui său, sesizând comportamentul suspect al bărbatului respectiv, specific unei persoane care consumă substanţe psihoactive și văzând totodată că nu era receptiv la cererea sa, martorul a sesizat evenimentul la 112, solicitând intervenţia organelor de poliţie.

În urma insistenţelor martorului, inculpatul s-a îmbrăcat şi a părăsit imobilul persoanei vătămate”, se arată în rechizitoriul preluat de ziare.com.

Condamnat la 8 luni de închisoare cu executare

Judecătorii au constatat că bărbatul care „a intrat să facă un duș” în apartamentul din Sectorul 3 este un recidivist, eliberat condiționat din executarea unei pedepse de 5 ani și 4 luni de închisoare, și l-au condamnat la opt luni de închisoare.

Pe durata anchetei, vinovatul a avut declaraţii contradictorii. Ba a spus că-l cunoştea pe proprietar, ba a afirmat că a ales la întâmplare locuinţa persoanei vătămate pentru a face duş, deoarece de circa o săptămână nu mai avea o locuinţă stabilă, pe fondul ivirii unor „divergenţe cu fosta concubină, la care obişnuia să locuiască”.

Ultimele stiri

  • Comunicat de presă AGRI-EW
  • Amenajare peisagistică nouă de-a lungul șoselei Olteniței
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 mai 2024 – În plan sentimental, lasă-te purtat de pasiune
  • Statele Unite consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne „limitată”
  • AUR: Nicolae Ciucă prejudiciază campania electorală prin panourile uriașe amplasate în țară
  • Ciolacu s-a întâlnit cu investitori americani în domeniul energiei
  • Ciucă: „Cota unică nu și-a încheiat aplicabilitatea în România”
  • Cum pot economisi românii mai mulţi bani de la o lună la alta. Greşeala pe care s-o eviţi!
  • Partidele Politice Fantomă strivesc România între măsele
  • Exit mobile version