AcasăJUSTIȚIECategoria socială pe care agenții "de Dorobanți" o ocoleau. De la ei...

Categoria socială pe care agenții „de Dorobanți” o ocoleau. De la ei nu cereau şpagă niciodată

Exista o categorie socială de la care agenţii de la Rutieră care activau în Dorobanţi, şi care au fost prinşi că luau şpagă, nu cereau mită niciodată.

E vorba despre şoferii care erau avocați de profesie.

Avocaţii plecau nesancţionaţi

Când aflau ce ocupaţie aveau, agenţii respectivi îi lăsau pe şoferi în pace, indiferent de natura abaterii din trafic.

„Explicația este aceea că ce doi nu sancționau pe nimeni din sfera avocaturii și nici nu au pretins sau primit sume de bani de la astfel de persoane de teama dea nu fi denunțați”, au spus surse pentru stiripesurse.ro.

Aceștia conștientizau că „natura gesturilor lor poate fi decodata imediat de astfel de persoane instruite profesional și puteau ajunge urgent dați pe mana autorităților”, mai spun sursele citate.

Agenţii, în arest

Potrivit actelor din dosarul de la Instanță, nu doar cei doi agenți au compărut în filmările ajunse pe firul scurt la DGA și DNA ci și colegi ai acestora care foloseau respectiva autospecială în celelalte ture.

Decizia de joi este definitivă, astfel că cei doi foști polițiști vor sta 30 de zile în arest la domiciliu așa cum a stabilit Tribunalul București.

author avatar
Andrei Ștefan
4.949 afisari

2 COMENTARII

  1. Aproape 90% dintre politicieni, medici, functionari din primarii, prefecturi si consilii judetene iau spaga la greu, in schimb justitia poolii a documentat activitatea infractionala pentru 2 gabori parliti, iar ulterior, atat ei cat si presa vietzii cauta sa induca opiniei publice ideea ca astia sunt principalii vinovati pentru faptele de coruptie din minister sau din randul bugetarilor, iar romanul prost ca oaia pleaca dupa fenta. Doriti linistiti, ca justitia si presa va vegheaza. Vai si amar !

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Situație catastrofală în MAI. Plecare masivă a polițiștilor din sistem

Ministerul Afacerilor Interne a cerut Guvernului să deblocheze 5.200 de posturi vacante, arătând că deficitul de personal s-a accentuat după plecările masive din sistem,...

Doamna Ursula bate câmpii: “Folosiți profiturile din activele rusești înghețate pentru a înarma Ucraina”

Potrivit Ursulei von der Leyen, profiturile neașteptate din activele înghețate ale Rusiei ar trebui folosite pentru a sprijini Ucraina prin cumpărarea de arme. Numai...