Cauta

Cătălin Cherecheș, „evadare” ca-n filme! A fugit din ţară folosind buletinul vărului său. Vameşul, cercetat disciplinar

Autorităţile noastre l-au scăpat din mână pe Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Edilul a plecat din ţară chiar de sub nasul vameşilor.

Le-a arătat buletinul vărului

Vineri, în ziua dispariţiei, Cherecheș ar fi fost la sediul Primăriei în jur de ora 4 dimineața. De aici, a fost luat de o mașină și dus în Satu Mare, de unde a plecat și a trecut granița în Ungaria cu puțin timp înainte de ora 8,00, prin Vama Petea.

Primarul din Baia Mare a trecut granița folosind un act de identitate al unui verișor din partea mamei. Polițistul care a verificat actele a declarat că a crezut că persoana care s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei era cea din documentul de identitate prezentat.

Șoferul care l-a dus cu maşina pe Cherecheş a zis că nu a avut nicio implicare și că a jucat doar rolul de taximetrist.

Agentul, cercetat disciplinar

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a declarat că agentul care nu l-a recunoscut pe Cătălin Cherecheş şi i-a dat voie să treacă graniţa în Ungaria este cercetat disciplinar.

În momentul solicitării documentelor la control, agentul de poliție de frontieră se afla în fața tonetei, pe artera de circulație și a procedat la identificarea persoanelor din autovehicul prin confruntarea identității din documente cu cei prezenți.

Conform atribuțiilor de serviciu, polițistul de frontieră a implementat trecerea în baza de date, apoi a înmânat documentele polițistului de frontieră maghiar aflat la rândul lui în afara tonetei, care a verificat de asemenea identitatea persoanelor și a consemnat acest aspect în bazele de date maghiare, ulterior permițând intrarea acestora pe teritoriul Ungariei„, au declarat astăzi reprezentanții Poliției de frontieră.

Cătălin Cherecheș era sub control judiciar și avea interdicția de a părăsi țara, ceea ce înseamnă că era dat în consemn la toate frontierele țării.

Ultimele stiri

  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Omul care l-ar ajuta pe Trump să răstoarne economia globală
  • Exit mobile version