AcasăJUSTIȚIECând iese Liviu Dragnea din închisoare. Avocata Flavia Teodosiu: „Are o nouă...

Când iese Liviu Dragnea din închisoare. Avocata Flavia Teodosiu: „Are o nouă șansă de a cere eliberarea condiționată”

Liviu DragneaCând iese Liviu Dragnea din închisoare. Avocata Flavia Teodosiu: „Are o nouă șansă de a cere eliberarea condiționată”

Tribunalul București a dat o decizie definitivă în cazul lui Liviu Dragnea. Cererea de eliberare condiționată a fost respinsă de magistrații care au apreciat ca nefondată contestația depusă.

Fostul lider PSD a solicitat să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

El va putea să facă o nouă cerere pentru a fi eliberat abia după trei luni, mai exact după 27.08.2021. Avocatul sa, Flavia Teodosiu, susține că va mai exista o șansă de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea, dacă se acceptă strămutarea dosarului la o altă instanță.

„În situația în care se va accepta cererea de strămutare, această decizie de astăzi va fi desființată de drept, conform legii și are o nouă șansă de a cere eliberarea condiționată la un alt tribunal. Nu știu să vă spun la ce tribunal se va judeca pentru că în această situație nu îți alegi instanța la care vei fi trimis”, a spus Flavia Teodosiu, potrivit stiripesurse.ro.

Dragnea îndeplinește termenii de eliberare condiționată

Apărătoarea lui Dragnea susține că judecătorul a încercat să obțină de la clientul ei o declarație de recunoaștere a vinovăției.

„Știți care este problema? De data asta chiar m-a surprins judecătorul pentru că a vrut să smulgă de la domnul Dragnea o declarație de genul: ”da, recunosc, mă simt vinovat”, asta în condițiile în care el a pledat nevinovat până la final. Practic, ieri judecătorul asta a vrut să audă din gura domnului Dragnea ”vai, recunosc, sunt vinovat”. Eu i-am explicat judecătorului că nu mai suntem la instanța de fond și nu poate fi judecat pentru faptă, aici fiind vorba despre eliberarea condiționată și îndeplinirea termenilor de eliberare condiționată.”, a spus avocatul.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

author avatar
Andreea Vlad
325 afisari

2 COMENTARII

  1. Suntem mai rau ca Belarus. Aia macar nu se ascund, asta sunt, asta fac. Dar noi pozam in demnocrati, justitia in independenta si ne comportam ca pe vremea lui Stalin. Deranjeaza asa tare Dragnea? Fraier a fost ca nu a plecat din tara. Hotii, tradatorii, coruptii sunt la butoane si patriotii la puscarie. Bravo colonie! Asta meriti.

    • Fă, redus-o, ăsta trebuia pus să spargă bulgări de sare pînă crapă după care să-i ia locul purcelușul de fie-su!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger