AcasăJUSTIȚIEBrigitte Pastramă, cu poliția la ușă. Se fac percheziții. Ce s-a aflat...

Brigitte Pastramă, cu poliția la ușă. Se fac percheziții. Ce s-a aflat până acum în acest caz

(sursa foto: Facebook/Brigitte Pastrama)

O zi nu tocmai bună pentru Brigitte Pastramă. S-a aflat că aceasta s-ar fi trezit la ușă cu oamenii legii.

Mai exact, că polițiștii fac percheziții acasă la Brigitte Pastramă și că ar fi vorba despre un dosar vizând vânzarea unor măști de protecţie contrafăcute, reprezentând anumite branduri de lux, conform antena3.ro.

Măștile de protecție sunt, se știe, un accesoriu nelipsit de mai bine de un an de zile, de când au început problemele generate de noul coronavirus și de când s-au impus mai multe restricții, printre cele care au rămas valabile și la această dată numărându-se obligativitatea purtării măștii de protecție în spații închise.

Până la momentul de față, Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, nu a făcut vreun comentariu pe acest subiect.

Din direcția Poliției Capitalei s-a aflat că în urma percheziției se vor face și audieri. Mai exact că două persoane vor fi duse la sediul Poliției Sectorului 2, pentru a fi audiate de către oamenii legii.

Iată ce s-a aflat din direcția Politiei Capitalei, prin intermediul unui comunicat:

”Astăzi, 22.07.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.”

E de precizat faptul că bruneta și actualul său partener de viață, Florin Pastramă, sunt vedete ale unui reality-show difuzat de un post de televiziune, producție prin intermediul căreia fanii emisiunii au putut vedea diverse momente din viața celor doi soți, surprinse de camerele TV.

 

author avatar
Andrei Coman
735 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger