AcasăJUSTIȚIEBombă în dosarul Dragnea. Eliberare din închisoare, nimeni nu se aștepta!

Bombă în dosarul Dragnea. Eliberare din închisoare, nimeni nu se aștepta!

S-a aflat: își redobândește libertatea! Vestea are legătură cu dosarul lui Dragnea

Una dintre persoanele care au fost condamnate în ceea ce a ajuns să fie cunoscut în spațiul public drept ”dosarul angajărilor fictive”, de la Protecția Copilului Teleorman, părăsește detenția. Este vorba despre cauza în acre a fost condamnat și fostul lider PSD, Liviu Dragnea, aflat actualmente în spatele gratiilor.

Decizia – prima de acest fel în dosarul în cauză – o vizează pe Floarea Alesu, fost director al DGASPC Teleorman, despre care antena3.ro anunță că a părăsit deja închisoarea.

S-a întâmplat după ce Judecătoria Ploiești a admis, la mijlocul lunii decembrie, cererea privind liberarea condiționată a fostei șefe de la DGASPC Teleorman, iar procurorii nu au atacat hotărârea acestei instanțe.

foto. liberinteleroman.ro

Femeia a ispășit o parte din condamnarea de 3 ani și 7 luni și 20 de zile dispusă de Instanța Supremă în cazul său, în dosarul amintit. Restul perioadei cuprinse între momentul liberării condiționate și data împlinirii totalului duratei pedepsei se consideră a fi termen de supraveghere, conform aceleiași surse.

Dragnea a scăpat de COVID

Condamnat în același dosar, Liviu Dragnea a primit o pedeapsă de 3 ani și șase luni de închisoare. La începutul acestui an, Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD-ului și apropiat al fostului lider social-democrat, anunța că a fost în vizită la Dragnea. ”Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de covid, dar are dureri mari la coloanā. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova (…)”, transmitea, între altele, social-democratul, pe pagina sa de Facebook.  

De altfel, social-democratul comunică adesea vești despre starea lui Dragnea. Recent, Ștefănescu a transmis un mesaj despre ce ar urma să se întâmple după ce Liviu Dragnea se va întoarce acasă. VEZI AICI.

1.422 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger