AcasăJUSTIȚIEBlue Air a ajuns "pe mâna" DIICOT. Conturile companiei au fost deblocate!

Blue Air a ajuns „pe mâna” DIICOT. Conturile companiei au fost deblocate!

(foto: euro-turism.ro)

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Oana Daniela Pâţu, a confirmat miercuri, la Parlament, că a fost înregistrată la instituţia pe care o conduce o sesizare referitoare la compania Blue Air.

A fost înregistrată o sesizare, despre obiectul ei în acest moment nu vă pot da mai multe detalii. Nu s-a început urmărirea penală in rem. Nu vă pot da mai multe detalii. Nu pot decât să confirm existenţa unei sesizări pe rolul DIICOT. Vom face verificările care trebuie pentru clarificarea situaţiei”, a menţionat Pâţu.

Conturile companiei, deblocate

​​Agenția Fondului de Mediu a anunțat miercuri că a suspendat poprirea pe conturile Blue Air, situație care a dus la haos pe aeroporturi, după ce compania a suspendat zborurile până luni.

În urma solicitării transmise în dimineața zilei de 7 septembrie 2022, de eșalonare la plată a obligațiilor restante la Fondul pentru Mediu și a transmiterii documentației necesare pentru începerea procedurii de eșalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, Administrația Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităților bănești ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A și stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanței.

Reamintim, Blue Air Aviation a suspendat de marţi, 6 septembrie, până luni, 12 septembrie, toate cursele programate de pe aeroporturile din România.

author avatar
Andrei Ștefan
717 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bandiții noștri îi favorizează pe unguri(Wizz) și-l ologesc pe român(Blue). Ordinari…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger