AcasăJUSTIȚIEBătăușa din Constanța, arestată preventiv! Imagini ireale de la încătușarea tinerei -...

Bătăușa din Constanța, arestată preventiv! Imagini ireale de la încătușarea tinerei – VIDEO

Bătăușa din Constanța, arestată preventiv! Secvențele filmate de la momentul încătușării dezvăluie starea tinerei - VIDEO / Sursă foto/ https://mondonews.ro

Jackie Chan de Constanța nu a rămas nepedepsită. În urma scandalului izbucnit în seara zilei de 11 septembrie, în care trei agenți de pază și patru polițiști au fost loviți de tânăra de 22 de ani din Constanţa, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa o acuză de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj. Tribunalul Constanţa a decis arestarea ei pentru 30 de zile.

Tânăra din Constanţa, în vârstă de 22 de ani, care a bătut nu mai puţin de nouă persoane, a fost arestată preventiv. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au acuzat-o de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj: infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bătaie în incinta secției de poliție

Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în timp ce tânăra se afla în barul SC Jack Pot SRL din Constanța, în urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau în local, a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului.

La faţa locului au venit trei agenţi de pază după ce a fost activat butonul de panică. Aceştia au fost muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone de către tânăra care, conform unor surse apropiate anchetei, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise. Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată. În sediul Poliţiei Locale, „domnișoara” a mai lovit un poliţist de la Poliţia Naţională şi doi de la cea locală.

„Bătăuşa” a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe poliţistul de la Poliţia Naţională. De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, ea a amenințat toate persoanele menționate, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

În imaginile video de la momentul încătuşării acesteia, prezentate de Observatornews.ro, este prezentată tânăra care ţipă în repetate rânduri la oamenii legii spunându-le că „mama mea e procuror”. Mai mult, ea îi ameninţă pe cei care au reţinut-o că o „să moară”.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
1.379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger